Kilo Almaması

GIZMET
GIZMET

423 Puan

Merhaba arkadaşlar kedim 11 aylık 2kilo 750 gr veteriner zayıf dedi doğduğundan beri royal canin veriyorum baby cat arkadından kitten .kılo almasına yardımcı olacak ne yapmam lazım öneriniz nedir


5 CEVAP

TATA4242
TATA4242

118617

Sana tavsiyem mamasını değiştir,royal canin tamamiyle markalaşmış,içeriği tamamiyle gerçek et içermeyen bir ürün.Matisse,Nd marka mamalarını öneririm.Ayrıca royal canin aldığınıza göre,ekonominiz gayet iyi,o halde Acana,Orijen ve İnstinct marka mamayıda önerebilirim.Eğer fotodaki kedi,kediniz ise kendisi zaten düzgün beslediğinde kilo almaya eğilimli bir kedi.Gördüğüm kadarıyla British.Ayrıca şunuda eklemek isterim,dişi bir kedi ise kilosu gayet normal.Eğer erkek ise çok fazla bir eksiği yok.Ayrıca maalesef vetler günümüzde tamamen para odaklılar.Bu yüzden size tavsiyem,kedinizin yukarıdan görünüşe bakın,kemikleri belli olmuyor ise zayıf değildir.Eğer sırtına dokunduğunuzda ve aşşağıya doğru indiğinizde,omurilik kısmı,çok sert değil,yani batarmışcasına değil ve normal bir şekilde hissedebiliyorsanız,herşeyi normaldir.Şunu sakın unutmayın.Zayıf kedi her zaman sağlıklıdır.Yeter ki bu zayıflık ölümcül derece olmasın.Sebebi ise şudur,zayıf kedi,gün içerisinde aktifdir ve aktif olmasının sebebi ise tamamen sağlığı ile alakalıdır.Kilosunu koruduğu ve tehlikeli sınırlara düşmediği sürece problem yok.

Sselin1
Sselin1

122024

N&d düşük tahilli mama tavsiye ederim. Royal canin icerigi iyi degil malesef. Ek olarak haslama tavuk,et, az miktarda yumurta verebilirsiniz. Yas mama vermekten korkmayin schesir, gimcat, naturea, n&d gibi temiz icerikli mamalar kedinizin istahini acacaktir gunde yarim konserve verebilirsiniz. Sürekli tavuk veya balik vermek yerine dönüşümlü olarak kullanmak daha saglikli olacaktir.

TATA4242
TATA4242

118617

ÖNCELİKLE SÖZLERİMDEN SİZİ TAMAMEN TENZİH EDERİM.Aşağıdaki fotoları görmemiştim,gerçekden çok üzüldüm.Sebebi ise s.fold olduğunu gördüm.Mutlaka düzenli vet.kontrolü yaptırın,raşitizm hastalığına çok yatkınlar.Ayrıca bunu gören herkese şunu söylemek istiyorum,Scottish olan hiç bir türünü ve piyasaya sürülmüş farklı modellerini,satın almayın,çok düşük bir ihtimal olsada sahiplenmeyin.Genel olarak ticareti yapıldığı için sahiplenme imkanınız düşüktür çünkü.Ayrıca genetiği insanca değiştirilmiş,bu kar güden ve hayvansever imajı çizen sektörü desteklemeyin.

goldenlab
goldenlab

172

çok olmamak şartıyla az bişey tavuk eti verebilirsin çok verirsen yağ oranından dolayı yüksek tansiyon olabilir

eozgeu
eozgeu

1175

linki bırakıyorum viyo recuperation kedi iştahını arttırmaya yönelik besin takviyesi biraz ücreti yüksek ama benim hastalıktan yeni kurtulmuş olan kedim için verdi veteriner iştahı yoktu ve acilen kilo alması gerekiyordu. bununla çok güzel toparladık. sadece veterinerlerde satılıyor. içerisinde et ürünleri olduğu için kediler de bayılarak yiyor. mamasına katarak da verebilirsiniz. tabi siz yine de veterinerinize danışın almadan önce.
https://www.************.com.tr/viyo-recuperation-cat-150-ml

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 478 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR