İltihaplı Göz

Bcanaydn
Bcanaydn

13838 Puan

Sokakta annesi tarafından bakılmayan kedi gözlerinde sorun var iltihaplı gibi etrafında beyaz gibi görmüyor mu onu da anlamadım yaş mama verdim sürekli mamanın içine girip çıktı veteriner uzak ilçede yaşıyorum fikri olan var mı

6 CEVAP

lwb
lwb

120674

Genta göz damlası deneyebilirsiniz

Bcanaydn
Bcanaydn

13838

Nasıl kullanıcam

lwb
lwb

120674

Eczaneden alabilirsiniz, sabah akşam-birer gözüne damlatın

TATA4242
TATA4242

118617

Merhabalar,öncelikle şunu belirteyim;kesinlikle kimyasal bir ürün kullanmayın.Bunu söylememin sebebi,doğallık varken ve sorununuz basit iken tercihinizi kimyasaldan yana yapmayın.Bunu dış parazit ve iç parazit konusunda hiç bir faydasını görmeyen birisi olarak söylüyorum.Demlediğiniz papatya çayını,pamuk ile gözüne masaj yapabilirsiniz.Bir kaç gün uygulayın yeterli.Diğerleri gibi kimyasal olmadığından tepkimeye yol açmaz ve daha güvenilir.Dış parazit işin daha papatya çayını kullanabilirsiniz,ek seçenekler ise,lavanta yağı,biberiye ve en güzeli elma sirkesi,iç parazit içinde kullanılabilir.

eozgeu
eozgeu

1175

ilaç kullanmadan önce bir şekilde veterinere götürün çünkü çoğu hastalıkların ilk belirtisi göz enfeksiyonlarıdır. buna grip de dahil kulak enfeksiyonu ve gençlik hastalığı gibi ciddi hastalıklar da dahil. zaten eğer bir hastalıktan kaynaklıysa yorumdaki önerilen şeyler işe yaramayacaktır. 3 gün içinde eczanedeki ilaçlar basit göz enfeksiyonlarını geçiriyorlar ama hala devam ediyorsa başka hastalıkların belirtisidir.

Bcanaydn
Bcanaydn

13838

Büyük ihtimalle gözde sorun var çünkü yarım kapalı gözü ve etrafı beyaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR