Mama Değişimi

semih85
semih85

2719 Puan

Merhabalar, uzun zamandır nd marka mama kullanıyoruz ve çok memnunuz ama bir süredir iştahla yemiyor hatta mecburen yyiyor diyebilirim. Şimdi size sorum şu mamayı değiştirmeli miyim? Değiştirme durumunda hills düşünüyorum fakat hills in dışkı kokusunu baya artırdığını okudum. Kullananlar var ise yardımcı olmanızı rica ederim. Sevgiler..

3 CEVAP

Catloveerr
Catloveerr

13260

N&d hills'den daha iyi. Hills'in içeriğinin fiyatına göre o kadar iyi olmadığını duymuştum. Yaş mama yedirebilirsiniz. Advance kısır somonlu deneyebilirsiniz. Hindilisi de var. Sürekli dönüşümlü yaparsanız sıkılmaz diye düşünüyorum

Sselin1
Sselin1

122024

Mamayi degistirmek yerine cesidini degistirebilirsiniz. Kediler de bizim gibi sürekli ayni seyi yemekten sıkılabiliyor. Ben iki cesit mamayi dönüşümlu olarak veriyorum. Ya da yas mamayla cesitlilik sagliyorum. Mesela Tavuklu N&D kullaniyorsaniz baliklisini alip deneyin bence.

semih85
semih85

2719

Kedim kısır ve iki çeşit nd kısır mama var biz bıldırcınlı olanını kullanıyoruz. Tavuklu olanı da kullandım onu hiç sevmiyor. O yüzden marka değişimi düşündüm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 421 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR