Hırçın Yavru Kedi

Merhabalar, 10 aylık scottish fold cinsi kedim var ve inanılmaz sakin sevecen huylu bir ufaklık,1.5 2 ay önce yavru bir tekir bulduk sokakta ve sahiplenmeye karar verdik kız arkadaşımla kız arkadaşımın evinde yaşaması için ancak inanılmaz hırçın inanılmaz vahşi bir kedi bu tekir normal tekirlerle kıyaslanınca resmen kana susamış gibi saldırıyor insanlara herkese 1 kez benim kedimle karşılaşırsa birşey değişir mi diye evime getirdim ve tanışmalarını sağladım ve çok ürkek davrandı benim kedim üzerine yürüdü bir çok defa ve evin içinde sıkı takipte izledi yavru tekiri,işin özü sevgilimde bende bu zor durumdan müzdaribiz inanılmaz vahşi bir tekiri nasıl sakinleştirebiliriz yavruluktandır diyordum ancak bugün serçe parmağımı parçalarcasına ıssırdığında(ödül maması verirken) ne kadar çaresiz olduğumuzu farkettim

3 CEVAP

Scottishler labaratuvar kedisi
Tekir kediniz organik:))) neler yaşadı sokakta bilmiyoruz hislayip pislayabilir de.baska oyuncaklar verin.o sizin yanınıza gelmeden elinizle fazla sevmeyin
.Scottish zaten onu kıskanır ufak da bulunca dayilanir.o da iyice vahsilesir.yogurt verin uyusun.elinize hamle yapınca hafifçe hmmmm deyin.sokaktan yerden kuş tüyü bulun atin onla oynasın.bazi tekirlerin wild ligi hiç geçmez.benimki beş yaşında elimi yirtiyor cani isterse.ben de sokaktan buldum.

Leyl003
Leyl003

2763

Yavrular çok ayrı oluyor.. hareketli daha doğrusu tam bi kuduruk oluyorlar.. ısırma olayı ozellikle yavruyken çok olmakta.. siz kedinizi çok iyi tanımalısınız.. kediler dakik hayvanlar ne yapip yapmayacaklarını önceden kestirebilirsiniz.. benimkisi çok hareketli ve ısırma huyu olan bi tekir.. ama onun ne yapacağını önceden tahmin ettigimden bana hiç zarar vermiyor..

Bellasmom
Bellasmom

2683

Anlattıklarınız gayet normal. Yavru olduğu için çok hareketli yine yavru olduğu ve dişleri kaşındığı için her şeyi ısırmak istiyor. Kedimi ilk sahiplendiğimde ben de aynılarını yaşadım. Sizi ısırdığı zaman hemen yumuşak bi oyuncak verin onu ısırsın gün içerisinde oyunlar oynayın, yorun enerjisini atsın. Yavaş yavaş bu durum geçecektir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR