Küçük Kedim Kafesteki Kuşla Oynamaya Çalışıyor

valeri123
valeri123

900 Puan

dişi küçük bir kedim var bir de bir kuşum var ikisini de çok seviyorum fakat kedi kuşla aklınca oynamak istiyor eminim kedi kuş sahipleri hep yaşamıştır bunu zaten kuşu sanırım sonra vereceğiz ayrıca kuşumun sadece kafeste olmasını istemiyorum onu odada olsa bile çıkartmak istiyorum eğer cevap yazarsanız çok mutlu olup fikirlerinizi deniyeceğiz. =)

4 CEVAP

Profopet
Profopet

255

Kuşu başka kediyi başka odaya alıp oynayamaz mısın :\

MarlaGrey
MarlaGrey

1779

İkisine de aynı sevgiyi gösterip kediniz ne zaman kuşunuza vurmaya ve oynamaya çalıştığında ona hayır deyin ve bunu tekrarlayın zaten sonra alışacağını sanıyorum

Tarcinn
Tarcinn

2701

Benimde sultan papağanım vardı fakat Tarçın'ı eve getirdiğimizden beri stese girdi, tüyleri döküldü. Mecburen sahiplendirmek zorunda kaldım. Dediğiniz gibi oynamak istiyor fakat kuş sonuçta bu, korkuyor :) şuan kanaryalarımı tepeye astım, orda bir sıkıntı olmuyor.

SametBey
SametBey

611

Kafesteki kuş ona cazip geliyor sebebi ise hareket etmesi.Kuşu daha yüksek biryerlere kaldırırsanız kedi onu rahat bırakacaktır.Bildiğiniz gibi kediler biraz meraklıdırlar.Eğer kediniz yavruysa onu kuşlarla dostluğa alıştırabilirsiniz ama buda güç bir ihtimal.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 947 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR