Tavuk Alerjisi Olan 2 Buçuk Aylık Kedime Felicia Kuzulu Mama Siparişi Verdim Sizce Zararı Olur Mu?

Nala00
Nala00

763 Puan

1 hafta önce 2.5 aylık bebeğimin tavuğa alerjisi olduğunu öğrendim, internette bütün hafta boyunca uzunca araştırma yaptım yavru kediler için tavuk içermeyen mama bulmak ciddi anlamda zor özellikle iyi olan markalarda çeşit olmaması ayrıca üzdü. Nd ocean serisinin yavru kediler icin olan yaş mamasını almayı düşündüm ki veteriner uzun vadede zarar verebilir dediği için Felicia'yı bir tavsiye üzerine tekrar araştırdım ve Felicia Hypoallergenic Kuzu Etli Düşük Tahıllı Yavru Kedi Maması siparişi verdim tek endişem içersinde rafine tavuk yağı bulunması 2 tane veterinere danıştım az da olsa bulunması sorun olmaz bence dedi ama biraz sallamadılar gibime gelmedi değil. En sonunda çaresiz kalıp sipariş verdim.. Alerjisinden ötürü rafine tavuk yağı zarar verir mi? Sizce iyi yaptım mı ya da siz aynı durumu yaşadıysanız alerjisi olan yavrunuza hangi mamayı kullanıyorsunuz?

6 CEVAP

Minnak53
Minnak53

10961

Hills de iyidir somonlu kitten tavsiye ederim

Siyammm
Siyammm

120334

Felicia nın hipoalerjeniği var tavuklu mama tabi zararlı olur iade edebilirsiniz edin

Sselin1
Sselin1

122024

N&d nin důşük tahilli balikli mamasinin alin yavru kediler icin uygun bir mama. Feliciadan daha besleyici emin olabilirsiniz iceriklerini kiyaslayip bakin.. Kuzulusunu da alabilirsiniz ama kuzulusu tavuk yagi iceriyor tabi denemeden bir etki yapar mi bilemeyiz.

Nala00
Nala00

763

Bende öyle düşündüm n&d çok hoşuma gitti içerik açısından ama en azından 5. Aya kadar yavru maması yemesi gerektiğini söylediler tavuk alerjisi bizi çok kısıtladı

Sselin1
Sselin1

122024

N&d kitten ile n&d yetiskin mama arasinda icerik olarak hic bir fark yok oyuzden onerdim zaten. Tek fark mama tanesinin boyutunun daha küçük olmasi. Acana, naturea, orijen gibi markalarinda kitten mamasi yoktur tüm yaşam evreleri icin icerikleri. N&d mama da oyle sadece boyut farki var.

Nala00
Nala00

763

Evet bende öyle düşündüm ama işte veterinerlere uyup bu markaya bi seferlik yöneldim kullanmak istediğim marka N&d ocean özellikle araştırdım
Eğer bu mama küçük bile olsa reaksiyon yaratırsa hiç bekletmeden direkt n&d mamasından sipariş vereceğim
hala bir yanım iade et diyor tabi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 437 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR