Kızımı Zaptedemiyorum

zeynosece
zeynosece

2898 Puan

7 aylık dişi bir cane corso sahibiyim. Kızgınlıga yeni girdi kızım. Şu an 13. günümüz. Kanaması devam ediyor. Dışarda kedi görünce beni mahvediyor. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Deneyimi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim. Bu arada itaat sorunumuz yok. Lider benim. Fakat kedi gördü mü çıldırıyor. Bu durum yeni ortaya çıktı. Eskiden böyle bir sorunumuz yoktu.

5 CEVAP

Deathless
Deathless

752

Coni corse cinsi kopekler akilli uyumlu ve zekidirler. Bebeginiz daha cok kucuk. Kedilerle anlasamamasi da normal. Bu donemlerde aksi sinirli tavirlar sergileyebilirler. Olabildigince kedilerden uzak tutmaya calisin.

zeynosece
zeynosece

2898

Ilk basta oyun oynamak icin yaklasmisti zaten. Sonra kedi saldırınca düşman oldu kedilere :D ben de bilemedim kedinin öyle tepki vereceğini. Boş bir anıma denk geldi sanırım. Yoksa izin vermezdim. Biliyorum ya kızımın huyunu. Çok sevecen oyuncudur. Kediciğin korkacağını düşünemedim.

ekws
ekws

67

bu tarz baskin irklarin diger hayvanlarla iliskileri biraz farkli oluyor kendi cinsi ile cok fazla sorun yasama da baska cinslerle ozellikle kedi gibi bir alisma suresi istiyor ben de kopegimin kedilerle anlasmasini istiyorum fakat sanirim yavru iken yanina vermek lazim bir sekilde kabullendirmek icin yoksa benim kopegim istese bile bu sefer kedilerin benim kopegime saldirdigini cok yasadim; bir de bashsettigim kediler normal evcil petler hepsi arkadaslarimin. bir de baskin irklar oldugu icinsalgiladiklari hormonlardan kaynakli olarak diger hayvanlarla anlasmalarinda biraz puruzler cikiyor sanirim.

zeynosece
zeynosece

2898

Aynen öyle oluyor. Gölge her hayvanla iyi anlaşamıyor. Kedilerle zaten düşman da, köpeklerle de aramız o kadar iyi değil açıkçası. Çok sosyaldir kızım ama her köpeği sevmez. Bir de biraz bencil oluyormuş bu cins yalnız beslendiğinde. 8. ayına girdi, bu güne kadar sadece 2 köpekle iyi anlaştığını gördüm düşünün artık :) insan seviyor bizim cadı

zeynosece
zeynosece

2898

Kendi cinsiyle hiç karşılaşamadık bu arada :( bir gün istiyorum aslında böyle bir şey. Cüssesi cüssesine bir köpekle oynasın bir de bakalım. Hayır bir de diğer köpeklerden ağır olduğu için ufak tefek kazalar olabiliyor. Altına alıp karnına falan basıyor bazen. Canını acıtıyor hayvanların haldır huldur. O yüzden kendi gibi büyük ırklarla oynamasını istiyorum. Denk gelemiyoruz o ayrı mesele tabi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1480 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR