Köpeğim Sürekli Çişini Yapıyor

LittleFox
LittleFox

226 Puan

Merhaba, bu söyleyeceklerimi ilk kez yaşıyorum ve gerçekten çaresiz kaldığım için yazıyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.


Ben yaklaşık 4 ay önce barınaktan küçük ırk bir köpek sahiplendim 2 yaşlarında, dişi, kısır (aldığımızda 1 hafta olmuştu kısırlaştıralı) ve sokak köpeği olduğunu düşünmediğimiz bir köpek çok heyecanlı ve sürekli oyun istiyor hatta fazla oyun istiyor ev köpeği olduğu belli önceden çünkü halıları ve kabloları biliyor o konuda sorun yok sorunumuz tam olarak şu;
İsmi Bunny çünkü aynı tavşan gibi hareketleri var çok sevimli çok şeker ama son 1 aydır size abartısız 1 aydır sürekli çişini yapıyor mesela oyun oynamak istiyorum biraz böyle yanıma çağırıyorum hemen çişini yapıyor biraz zaman geçiyor başka bir konu oluyor mama vermek istiyorum elimi uzatıyorum çişini yapıyor ve bunları hep yatağıma yapıyor anlamıyorum benden tam olarak ne istiyor ama gerçekten bu durum devam etsin istemiyorum dışarı çıkarıyorum mesela aralıksız 5 saat geziyor sonra aklına gelirse çişini yapıyor bazen çok nadiren yatağıma çıkmasın diye uyarıyorum hemen çişini yapıyor uyarı dediğim de "çıkma" "in" bunlar yani kalkıpta bağırmıyorum yanıma çağırıyorum hemen çişini yapıyor artık çok sıkıldım bir gün sinirli anıma denk gelecek de yanlış bir şey yapacağım bu sefer komple aramız bozulur diye çok korkuyorum zaten insanlara karşı çok güvensiz ve çok agresif aileme bile zor alıştı bana olan güveni gitsin istemiyorum eğitime de şu sıralar yollayamam o yüzden bana kendim halledebileceğim bir çözüm önerirseniz çok mutlu olurum.


2 CEVAP

ElizaxFF
ElizaxFF

332

Beşki bir sağlık problemi vardır. Bir veterinere götürün

iameceevans
iameceevans

2856

Benim bir akrabamın köpeği de aynı sizinki gibiydi (veteriner kendisi) eve bir insan geldiğinde şımarırdı koklardı hırlardı ve akrabam ilk yarım saat hiç pas vermememi isterdi çünkü sevdiğimiz an şımarıp o da çişini yapıyordu. Her sevgi gösterdiğinizde yapıyor anlaşılan. O da aynı şekildeydi. Şımardığından yapıyordu. Tam olarak nasıl başa çıktılar hiçbir fikrim yok bir veterinere danışırsanız o size yol gösterebilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 530 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR