Yavru Kedi Beslenmesi

Raubeyaz
Raubeyaz

9172 Puan

1 ayı geçmiş yavru kedim var. Annesinden süt gelmiyor 2 haftadır. 1 tane memesinden süt geliyordu, yavruda onu ısıra ısıra yara yaptı. Ben de artık annesinden biraz uzak tutuyorum. Yavru süt tozu almıştım sabah öğlen akşam olacak şekilde onu veriyorum arada yaş mamada veriyorum. Yaş mamanın zararı olur mu? Kuru mamaya ne zaman başlar?

4 CEVAP

rest61
rest61

2050

ben sokaktan gözleri yeni açılmış 4 yavru bulmuştum , anneleri kayıptı. 10gün kadar biberonla besledim sonra yaş mama verdim silip süpürdüler . daha da süt tozu vermedim hepsinide sahiplendirdim . onlarda yaş mama ve kuru mama verdiler birşey olmadı yavrulara

Janetdm
Janetdm

1045

Yaş mama çok iyi olur ama kuru mamaya biraz su koy, o suyu çekince mamalar şişer o zaman yedirebilirsin ben de öyle yapmıştım.

izel33
izel33

1041

Yavru kedi kuru maması alırsanız çok rahat yer eğer zorlandığını fark ederseniz elinizi ıslattıktan sonra kalan fazla suyu mamanın üzerine atın hafif nemlenir ve yumuşar bu yeterlidir. Mamaya su koymayın fazla şişer ve ziyan olur

Sselin1
Sselin1

122024

Yavru kediler 5 haftalık olunca kati gidaya gecmeye başlarlar zaten anne sütü yeterli gelmez. Tavuk gogsu pirinc haslayip verebilirsiniz. Hazir yas mama kullanabilirsiniz ama market mamalari ishal yapabilir. Gimcat schesir gibi markalari tavsiye ederim. Kuru mamayi yemekte zorlanirlar henuz islayip verin bir süre.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 429 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR