Kedim Günlerdir Kusuyor.

itzrepla
itzrepla

817 Puan

Selamlar arkadaşlar. İran cinsi kedim yaklaşık bir haftadır her gün en az bir kere kusuyor. 4 kere veterinere gittik ama görünürde hiç bir sorun bulunamıyor. Ateşi yok, iştahı normal, çişini kakasını yapıyor halsizde değil. 2 kere kusma ilacı iğne yapıldı ve bağırsaklarını düzenlemesi için toz ilaç kullandık ama bir faydası yok. Herhangi bir mama değişikliğide yapmadık. Ne sorun olabilir böyle bir durum yaşayan varmı? Başka bir veterineremi gitmeliyim anlayamadım. Kedim ve bende çok zorlanıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

7 CEVAP

Gmzdlr
Gmzdlr

422

Merhaba geçmiş olsun eğer 1 haftadır aynı sorun devam ediyorsa başka bir veterinerin tedavisinede başvurmalısın uzun süren kusmalar ciddi olabiliyor Yediğinde içtiğinde değişiklik varmı mama dışında bişey veriyormusun kustuktan bikaç saat sonra biraz patates haslayıp vermeyi deneyebilirsin mamasınıda ölçülü takip ederek verebilirsin bol bol su tüketmesini sağlamanda faydalı oluyor.

itzrepla
itzrepla

817

Teşekkürler. Mamasında bir değişiklik yapmadım. Mama dışındada haftada bir ton balığı veriyorum light olandan. onun dışında bir şey yemiyor. Kendi su içiyor zaten ama daha fazla içmesi için ne yapabilrim?

lwb
lwb

120674

Hareketleri nasıl?
Çok hızlı mı mama yiyor?

itzrepla
itzrepla

817

Halsizliği yok, koşuyor oynuyor. Mamayı görüncede biraz heycanlanıyor. Koşa koşa geliyor ama öyle çok hızlı diyebilceğimiz bi hızda yemiyor.

Gmzdlr
Gmzdlr

422

Hımm acaba fazla mama tükettiği içinmi kusuyor diye dusundum ama öyle değil sanırım bence bir gün boyunca mama verme midesi biraz dinlensin su kabına su koy sürekli suyu önüne götürerek daha fazla tüketmesine yardımcı olabilirsin eğer mamayı kestikten sonrada kusmaya devam ederse problem farklı olabilir.

itzrepla
itzrepla

817

Anladım deneyeceğim teşekkürler

Aynı problem bende var hayvan hastanesinde 2 haftadır tedavi görüyor çok zor zamanlar geçirdik tedavisi yeni bitti eve getirdik iki gün sonra tekrar mama kusmaya devam ediyor bir türlü çözüm bulamıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 448 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR