Kedim İçin Açık Tuvalet Kullanıyordum Fakat Çok Kum Dışarıya Gidiyor

Mrtkaytan
Mrtkaytan

5170 Puan

Kapalı tuvalete geçmek istiyorum? Açık tuvaletten kapalıya geçince sorun yaşayan var mı? Önerileriniz nelerdir

8 CEVAP

Deniz579
Deniz579

1286

Ben de bu soruna çözüm arıyorum bazı kapalı tuvalet kullanan kişiler çişini dışarı kakasını içeri ya da tam tersini yapıyor vs dediği için korkuyorum biraz da.

surpriz
surpriz

4189

hiç merak etmeyin. ben kedimi ilk sahiplendiğimde petshoptan tuvalet alırken açık olanı önermişlerdi. daha bebek kapalıya giremeyebilir diye. ama hiç sorun yaşamadık kapalıya geçtiğimizde. kapalı olan kediye bir mahremiyet sağlıyor. benim kedim içeri girdiğinde ben ona baktığımda miyavlıyor :) bana bakma der gibi. dışarı çıkmak istediğinde patilerine yapışan kumlar olabilir belki onlar dışarı dağılabilir. onları da önlemek istersen tuvalet önü için paspaslar satılıyor onlardan tavsiye ederim. yalnız açıktan kapalıya ilk geçişte şunu öneririm : hareketli olan kapı kısmını isterseniz bir bantla tuvalete yapıştırın. içeri girsin çıksın yadırgamasın. sonra kapağı normal haline getirin patisiyle oynasın. böylece kolayca alışır

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Benim kedim gibi toza hassasiyet yoksa kapalı alın, malesef benim kedim tozdan çok hapşırdığı için almıyorum:(( kapalılar çok daha rahat

asgl35
asgl35

283

Kedidir kedi misali. Benim hanımefendi koca kapalıya bile sığmayıp illa dışarı çıkıp sallayacak o bacaklarını :)) her koşulda o kumu atmayı başarıyor. kum toplayıcı paspas koydum tuvalet altına o biraz daha azalttı.

Sselin1
Sselin1

122024

Hicbir sorun yaşayacaginizi düşünmüyorum tabi genis bir tuvalet kabi alirsaniz. Hem kapali hem küçük bir alan olunca rahat edemiyorlar hem de toza daha cok maruz kaliyorlar. Yari açılır tuvalet kaplari da var onlarda kapali alan sevmeyen ya da tozdan rahatsiz olan kediler icin cok iyi bir tercih. Tavsiye ederim.

Mrtkaytan
Mrtkaytan

5170

Herkese çok teşekkür ederim :))

Esra12345
Esra12345

1223

Sanmıyorum sorun yaşayacağını hatta çok daha rahat edecektir

Gmzdlr
Gmzdlr

422

Hiçbir sorun yaşamazsın Kapalı hem koku problemini azaltır hemde etrafa daha az kum saçılmasını sağlar Ayrıca kediler tuvalet esnasında mahremiyet arıyorlar daha rahat olucaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 532 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR