3 Gundur Kedim Kusuyor

Huysz
Huysz

718 Puan

Kedim 3 gün önce başladı her akşam kusmaya. Lavobasini bile bi kere yapti bu üç gün içinde. Yemek de yemiyor cok su da icmiyor üç gündür. Kustuğu kahve rengi. Ilk gece butun yedigni kustu ikinci gun brz yedigi bide khve rengi sıvı. Ucuncu gun de sadece sıvı bisey yemedigi icin. Bide ucuncu gun gece degil sabah saat 10 da kustu. Hasta gibi de gorunmuyor. 1 bucuk yasinda bebekliginden beri ben bakiyorum. Ve cok nadir kustu. zeytin cekirdegi yediginde kusmustu bi kere. Hasta da gorunmuyor. Pazartesi veterinere goturcem ozamana kadar bisey bilen varsa yardimci olursa sevinirim.


4 CEVAP

zuise
zuise

4446

İlk bakacağınız şey beslenme. Düşük kaliteli, içinde hayvansal yan ürün ve herhangi bir karbonhidrat olan mama yiyorsa sebebini bunda arayabilirsiniz. Veya kediyi normalden geç yedirirseniz açlıktan da kusabilir. Kediler, köpekler gibi açlığa dayanamazlar. Bir başka sebep tüy yumağı olabilir... Kusmuk yeşil otlarla ya da tüy yumaklarıyla doluysa rahatlarsınız, salt yemekse, acaba ne dokundu diye düşünürsünüz ama eğer kusmukta kan varsa ciddi bir şey olabilir. Siz yinede içinizi rahat tutun veterinere götürene kadar eğer kan yoksa çok ciddi bir şey değildir çoğu kişi kusmasını normal karşılıyor.

zuise
zuise

4446

Üşüttüğünde genelde ishalde oluyor ama üşütme ihtimalide yok değil, yinede korkmayın kan olmadığı sürece çok ciddi bir şey olmadığını söylüyor veterinerler... Tüy, üşütme, açlık vs. gibi bir sorundur muhtemelen.

Huysz
Huysz

718

Yemekten degil baska bisey var gibi sadece su icti bi saat sonra onu bile kustu üşütmüş olabilir mi ?

Huysz
Huysz

718

Bugün veterinere goturdum. Idrar yolunda enfeksiyon kapmis igne verdi. tsk ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 391 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR