Param Yeter Mi?

BenNisa
BenNisa

12322 Puan

Öncelikle herkese merhaba. Ben çok uzun zamandır bir kedi sahipenmek istiyordum fakat ailemin maddi sorunları nedeniyle bir kedi sahiplenemiyordum. Bursluluk sınavına katıldım ve sınavı kazandım. Size sorum şu olucak:
Acaba ben aralık ayındaki maaşımdan 100, nisan maaşımdan 250 ve mayıs maaşımdan da 250 TL ayırırsam, kedimin ilk aşıları ve malzemeleri için yeterli param olur mu?

6 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

500 lira yeter ilk aşilari icin. Sonrasinda fazla masraf olmuyor. Bulundugun sehirde kisirlastirma kac para ona bak. Cunku kisirlastirma 1 yaşian geldiginde cok onemli birsey. Yoksa kedi evden kacar balkondan atlar vs. Sana tavsiyem ilk kedi olarak, büýümuş ve kisirlastirilmiş biŕ kedi sahiplenin. 2 3 yaşlarinda olsun. Boylece bakimi kolay, masrafi az olur. Kucuk kediler aşiri hareketlidir ve oyin olsun diye arada isirabilirler, bunlari goz oninde bulundurarak kedi sahiplenin

BenNisa
BenNisa

12322

Öncelikle teşekkürler. Ben her ay 250 TL kazanıyorum. Şimdi kedinin eşyaları ve aşıları hakkında araştırma yapıyorum. Benim için masraf önemli değil. Sahipleneceğim kedi için her şeyin en kalitelisini almak benim görevim. Sizlere verdiğiniz bilgiler adına teşekkür ederim. Ayrıca o ısırma konusunu biliyorum. Benim bahçemde baktığım bir kedim var. Kısırlaştırma konusuna gelince ben İslam dinine inanıyorum. Kedinin en azından 1 kere çiftleştirilmesinin günah olduğunu söylüyorlar. Fakat araştırma yaparak aslında günah olmadığını öğrendim. Yani kedinin aşılarını düzensiz yaptıracağımdan, ona en kaliteli eşyaları alacağımdan ve onu 1 yaşında kısırlaştıracağımdan emin olabilirsiniz. Hepinize yeniden çok teşekkür ederim.

gokce99
gokce99

222

olabilir bu arada kaçıncı sınıfsın?

gokce99
gokce99

222

olabilir bu arada kaçıncı sınıfsın?

merhaba, öncelikle tebrik ederim. ikinci olarak çok güzel bir genç olduğun için de teşekkür ederim.
Bağlantı (Link) açıklamasını girin


bu linkten aşılara ve ücretlerine kendin bakabilirsin. aynı zamanda eşyaları da araştırabilirsin alışveriş sitelerinden, ucuz yerler var. hatırladığım kadarıyla istanbuldaydın. bu sürede uygun fiyatlı veteriner de araştırabilirsin.

BenNisa
BenNisa

12322

Teşekkürler. Ayrıca 6. sınıfım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 496 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR