Kedi İshalı

aleynarin
aleynarin

845 Puan

kedim büyük ihtimalle bugün yediği yaş mamadan ishal oldu ve ilk defa ishal oldu evde geçirebilmek için yapabileceğim bir yöntem var mı

5 CEVAP

lwb
lwb

120674

@rantevet
Forumlardaki saldırır tavrınızı anlamıyorum,bunlar gayet işe yarayan besinler,bizzat kendim de kedime denedim ayrıca veterinerimiz de her zaman yoğurdu önerir.
Ayrıca forum sahibi de evde geçirebileceğim demiş, insanlar da yarayan bir çok şey kedilerde de yarıyor. Aslında insanlarda yarayan dememek lazım bazı besinler, tür farketmeksizin, bazı ufak şeylere etkili.

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

@rantevet
Yoğurt probiyotik özelliği taşır. Benim veterinerim de yoğurt yemesini söyledi ishalde kafadan atıp yazmıyoruz, tanımadığınız etmediğiniz insanlardan cümle içinde bahsederken bu tavır yerine daha düzgün bir üslupla konuşmayı ögrenmeniz dileği ile..

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Haşlanmış patates ve yoğurt verebilirsiniz.

lwb
lwb

120674

haşlanmış havuç/patates,pirinç lapası ve suyu,yarım yemek kaşığı yoğurt verebilirsiniz

Yukarıdaki iki tavsiyeyi de dinlemeyin! sanki insan ishali geçiriyor patates ve yoğurt verinmiş. Eğer yaş mamadan olduğunu düşünüyorsanız 24 saat içinde geçmeli! aksi takdirde bağırsak düzenleyici fortiflora gibi prebiyotikleri kullanabilirsiniz (enterogermia gibi insan için olanları değil kedilere özel prebiyotikler var) 3 günü geçen ishaller viral veya başka bir astalığın habercisi olabilir.
RanTe Veteriner Kliniği

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 443 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR