Garip Davranışlar

Cuneytelgok
Cuneytelgok

726 Puan

Kedim ben bir işle meşgul olurken sürekli tepelere çıkıp beni izliyor hatta çoğunlukla oraya uyuyor, bunu neden yaptığını anlamıyorum ve uyurken düşüp biyerini kırar diye endişe ediyorum.Kedisi böyle yapan var mı ?

4 CEVAP

aechan
aechan

1711

Hemen hemen kedim özellikle mutfakta yemek yaparken mutfak masasını çıkıyor ben işimi bitirene kadar orada kalıyor bir ara küçük bir kaza atlattık masaya çıkayım derken kafasını vurdu ama huylu huyundan vazgeçmiyor kedileri anlamak biraz zor :)

surpriz
surpriz

4189

benim kedim de aynısını yapıyor. yavru olduğu için mutfak tezgahına zıplayamıyor. mutfak masasına çıkıp sandalyeye doğru uzanıp boynunu da uzatıp ne yaptığımı izliyor :)

Cuneytelgok
Cuneytelgok

726

Ya gerçekten öyleler,ben yanına gidince de kaçıyor oyun oynuyor sanırım :)

cevizayaz
cevizayaz

4922

Bahsettiğiniz durum sizin su içip yemek yemeniz ne kadar garipse o kadar garip. Kediler bir şeylerle ilgilenildiğinde bundan kendilerine pay çıkarırlar ve eğlenırler. Bazen uyuyakaldını söylediniz bu onun bu işi yaparken ne kadar rahat oldugunu gösterir. Onun adına endişeleriniz varsa düşmesine karşılık önlemler alabilir o yattıgı ya da uyuduğu zaman bir minder koyabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 398 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR