Kedime Köpekler Saldırdı, Ne Yapmalıyım?

aahmett_19
aahmett_19

166 Puan

Sokakta beslediğim büyük erkek kedime köpekler saldırmış, 4-5 köpek etrafını sarmış baya korkutmuş. Komşum olayı görmüş ve köpekleri kovalamış, kediyi ise apartmana almış. Kedi üç gündür apartmanda, ilk gün merdiven altından çıkmadı, fakat ikinci ve üçüncü gün bizim üst katta kapının yanında yatıyor. Yemek, su verdim, hatta çorba bile verdim ama pek yemiyor, içmiyor gibi... Eskisi gibi miyavlamıyor, fakat beni görünce tanıyor ve kalkıyor, kedi şoku atlattı galiba, ama sokağa salmaya içim el vermiyor, acaba barınağa mı versem? Ne yapayım arkadaşlar? O eski sert kedi, sürekli miyavlayan kedi, şimdi uysal oldu iyice...

3 CEVAP

TATA4242
TATA4242

118617

Belediyenin yerlerine götür,orada bakım ücretsiz durumuda anlatırsın,ilgilenirler.Barınakda kalmasın mümkünse,oradan hayvan sahiplenenler sınırlı,ömrünü kafeste geçirmesin.Tavsiyem bakım ve aşılardan sonra, kendi evinize almanız daha doğru olur.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Barinakta saglikli hayvani beslemiyorlar, zaten kalmasina izin verseler bile omur boyu kafeste mi yasayacak. Sadece hasta hayvanlar icin gecici bakim evi olarak dusunun barinaklari. O da canlari ister de tedavi ederlerse..

Valla ya sahiplendir ya da sokakta bakmaya devam sokağa ked evi yapabilirsin biraz daha güvnli olur hem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 375 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR