Kedim Yaş Mama Yemiyor.

Sibelcakil
Sibelcakil

866 Puan

Pazartesi günü kedim kısırlaşacak araştırdığım kadarıyla tek tip besin olmaması gerekiyormuş. Yaş mama kedim asla yemiyor kaç kez denedim, sadece kuru mama yiyor ve bazen zeytinin içini yalatıyorum. (İyice yıkadıktan sonra) mamasına koydum az yer belki diye, onu da anladı başında durup miyavladı mamanın yemedi yani. Nasıl alıştırabilirim tavsiyeniz var mı?

2 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Öncelikle kedinizin sevdigi protein kaynagini bulmalisiniz mesela dişi kedim kırmızı eti hic sevmez. Tavugu da pek sevmez ama tavuk cigerine ve baliga bayilir ama sadece ton baligina. Sizde deneyerek bulmaya calişın mesela a markasinin ton baligini yemezken b markasinin ton baligini sevebilir kediniz Biraz yoruyorlar yani bizi :) genel olarak tavuk cigerini sevmeyen kedi yoktur ama. Kediniz ezme seklinde seviyorsa tavsiyem az suda haslayip suyu ile birlikte blenderdan gecirip verin. Ilk baslarda kuru mama ile yas mamayi karistirip verebilirsiniz ac kalinca mecbur yiyecektir.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Hills a/d hasta kediler için olan yaş mamayı verebilirsiniz kedim kısırlaştığında ondan vermiştim ilk iki gün çünkü dışkılaması 4.gün oldu o yüzden kuru beslememeye çalışın a/d mamayı genelde yaş mama sevmeyen kedilerde yiyor hasta kediler için üretilmiş bir mama o anlamda toparlayıcı diyebilirim kutusu 20 tlye almıştım biraz pahalı ama iki gün yetti daha sonra kuru mamaya geçtik isterseniz sizde bir deneyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 357 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR