Kısır Erkek Kedim 5 Aylık Yavru Dişi Kedimle Sürekli Çiftleşmeye Çalışıyor

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247 Puan

2.5 yaşında erkek kedim Atlas maalesef her sabah ve gün içinde sürekli 5 aylık yavru kediyle çiftleşmeye çalışıyor gördüğüm zamanlarda ayırıyorum çünkü Asya'nın canını çok acıtıyor boynunu sürekli ısırdığı için hafif hafif yaralar oluştu bu olay hergün tekrarlanıyor. Kısır olan kedilerin hormonlarını tamamen kaybetmediğini biliyorum %20lik kısmını böbrek üstü bezlerinden salgılandığınıda ama hergün olması beni tedirgin ediyor evde tek başına olduğu zamanlarda arada sırada acı acı bağırırdı sadece ama yavrucuk geldiğinden beri bir huzur vermedi kediye. Bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum varsa eğer tavsiyeleriniz nelerdir?

4 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Sizinki yine iyiymiş benim 1,5 yaşındaki kısır erkek kedim 3,5 aylık diğer erkek kedimle çiftleşmeye çalıştı. Yavru gelmeden önce peluş oyuncağına yapıyordu aynı hareketi ama bizimkinde ayda bir civarında oluyor sürekli değil. Buna çare yok bence, yavru iyice büyüyüp güçlendiğinde daha iyi karşı koyacaktır erkek kediye.

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

önceden böyle bir hareketi yoktu arada bir acı acı miyavlıyordu. çok problem değil ama çok hırpalıyor hergün yapıyor ayda bir yapsa sorun olmaz ama her sabah istisnasız yapıyor gün içindekileri saymıyorum bile kısır ama bizimki kuduruk çıktı :D

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Allah kolaylık versin ne diyeyim :) Ama bence çok endişelenmeyin dişi kedi büyüsün onu bir güzel pataklar. Dişi istemeden erkek bir şey yapamaz. Yavru kurtarmaya çalışıyor mu kendini belki de halinden memnundur 5 aylık yavaş yavaş ergenliğe girebiliyor dişiler.

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

çok sağolun :) sürekli bağırıyor kendini kurtarıyor dönüyor yuvarlanıyor kendi çapında birşeyler yapıyor bu aralar onuda tam yapmıyor kendini oğluma teslim ediyor çok cani yanınca minnak sesiyle bağırıyor tabi o zamanda ben yada annem fark ediyoruz müdahale ediyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2550 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR