İstenmeyen Hareket

mblge
mblge

652 Puan

İlgilenilmediği takdirde sürekli televizyona saldırmaya başladı. Üzerine çıkıyor ekranını tırmalıyor arkasına giderek orada oturuyor ya da yine ekrana hamle yapıyor nasıl engel olabilirim ilgi görmediği takdirde televizyona gitmesini


6 CEVAP

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Televizyon kapalıyken de yapıyor mu? Benimkiler sadece kuş ya da hızlı hareket eden bir şey görünce pati atıyorlar ekrana. Bir belgesel keyfi yapamıyorum onların yüzünden :)

mblge
mblge

652

Evde hiç tek başına kalmıyor aksine sürekli biri onunla oyun oyunuyor ama bıraktığımız zaman hemen televizyona gidiyor ama onunla oynadığımız zaman yaklaşmıyor bile .. televizyon kapalı olsa da yapıyor ilgi görmediği sürece ilk hedefi televizyon... tasmasını değiştirdik klipsli var dediğini gibi :)

aleynarin
aleynarin

845

kedi uzaklaştırıcı spreyler vardı alıp televizyon yakınlarına bi sıkıp deneyebilirsin

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bir süre televizyonun olduğu odaya girmesin unutur bu hareketi. Kediler pek ilgi meraklısı değiller aslında çok mu yalnız kalıyor evde? Kediniz pek bir tatlıymış ama boynundaki tasma bir yere takılırsa tehlikeli olabilir, klipsli olanlardan takmanızı tavsiye ediyorum.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Bence kediniz televizyonla uğraştığında sizin ilginizi çektiğini anlamış ve bunu kullanıyor. Kızma şeklinde de olsa ilgi ilgidir. Bir de bu kedi milleti inatlaşmayı sever yapma dedikçe yapar. Dediğim gibi bir süre tv'nin olduğu odaya mümkün olduğunca az girsin. Tv ile uğraştığında hiç tepki vermeyin hatta o tarafa bakmayın bile, ilgi çekemediğini anlayınca vazgeçer bence.

mblge
mblge

652

Of yapma dedikçe televizyonu düşürecek hareketlere giriyor iyice

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 380 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR