Kedi Nezlesi Acil Yardım:(

Tarcinko
Tarcinko

231 Puan

Merhaba, 1ay once sokakta bi kedi gördüm cok hastaydı bakırköy barınagını aradım geldiler aldılar 1hafta bakımevindeydi gecen hafta tekrar getirdiler. Bikac gun iyiydi iki gündür yine öksürüyor yemek yemiyor büyük ihtimalle nezleyi atlatamadı. Çevremdeki herkes antibiyotik kullanmıs bu tarz hasta olan sokak kedileri icin. Azro antibiyotigi. Ama recetesiz satılmıyormus ve saglık ocagı cocuk ilcı oldugu icin yazmadı. Bize azro surup yazabilecek var mı? Ya da bagısıklıgını guclendirecek baska onerisi olan var mı

5 CEVAP

Siyammm
Siyammm

120334

Bilmiyorum ama çok üzüldüm çok geçmiş olsun

bademthecatt
bademthecatt

122203

Bir hekime gidip rica edip reçete olarak azitroyu yazdırabilirsiniz para alacağını sanmıyorum. Etkili antibiyotiktir azitro kullandıktan sonra imuneks bağışıklık güçlendirici kullanabilirsiniz imunekste etkili bir bağışıklık güçlendirici reçetesiz alınıyor ama nezle sadece bağışıklık güçlendirici ile geçmez antibiyotikte kullanılmalı . Bence bir hekime götürün öncelikle durumunuzun olmadığını söylerseniz zaten az bir ücrete muayene edip gerekli ilaçları yazacaktır.

Tarcinko
Tarcinko

231

Tesekkur ederiz. Yarın oyle yapıcaz en kötü, belki burda bi veterinerimiz vardır recete yazar diye sormak istemistim:(

bademthecatt
bademthecatt

122203

Ben bursadayım ama İstanbul’da da illa reçete yazacak bir veteriner bulursunuz

tuduer
tuduer

4251

Veterinerler yazıyor .azitro .macrol antibiyotik.Yanında 1ml aminosol vitamin öneririm.Bütçeniz varsa imuneks şurup da iyi olur .Bu üçüyle nezle gribini genel olarak atlatırlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 434 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR