Kedim Artık Yavrusunu İstemiyor

rosamuertos
rosamuertos

169 Puan

Yaklaşık 2 yaşında kedim var ismi Kuymak. Sokağa atılmış bir kediydi bulduğumda eve aldım ve 1 buçuk ay sonra yani doğuma 15 gün kala hamile olduğunu öğrendik, yavrular sağlıklı bir şekilde doğdu 3 yavru sahiplendirdik 2 yavru da bizimle kaldı. Şimdi Kuymak ile birlikte 3 kedimiz var yavruların ikisi de dişi ve 8 aylık oldular. 2 ay önce anne kedimi kısırlaştırdık. Ama ameliyattan sonra Kuymak yavrularından birine sürekli dalmaya başladı. Ne zaman görse feci şekilde hırpalıyor hiç istemiyor onu. Diğer yavruya davranışları normal. 2 ay öncesine kadar hepsi aynı yatakta benimle yatarlardı ama artık Kuymak yatıyor sadece. Hırpaladığı yavru odaya bile girmiyor hatta stresten mantarı çıktı yakın zamanda.
Sorum şu bu davranışlar düzelir mi? Neyden kaynaklı olabilir?

4 CEVAP

Siyammm
Siyammm

120334

Kedi ve köpekler güçzüs yavruyu reddedebilir hatta öldürebilir bu sebepten olabilir onuda en kısa zamanda sahiplendirin

Merhabalar size tavsiyem "kot bayoun" adlı tablet. Kedilerde davranış bozuklukları, strese bağlı problemler gibi sorunlar üzerinde etkili bir ilaç. Ama sadece veterinerlerden temin edebilirsiniz kedinize yaş mamayla beraber düzenli olarak kullanırsanız kedinizİ rahatlatabilirsiniz. Etkisi kanıtlanmış bir tablettir.

rosamuertos
rosamuertos

169

Maalesef sahiplendiremem kızımız gibi hepsi. Kısırlaştırmadan sonra çıktı bu sorunlarımız zaten.

Siyammm
Siyammm

120334

Sitede sakinleştirici ödül maması gibi bişey vardı onu kullanarak alıştırmaya çalışabilirsiniz yada fıs fıs su kullanabilirsiniz her ters hareketinde sıkın bu ona saldırma-su çağrışımı yapar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 389 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR