Mama Çeşidi

Koray28
Koray28

259 Puan

Selam 50 günlük ingiliz cocker sahiplendim, hep kuru mama ile beslemek istiyorum fakat hangi cins ( kuzulu mu, kümes hayvanlı mı, balıklı mı, başka ne var bilmiyorum) mama kullanmalıyım. Şu an ne kullanıyorum derseniz inanın köpeğin geldiği ilk günün heyecanıyla gittim yavru köpek için mama lazım dedim 2 kiloluk açık mama aldım fakat içeriğini hiç sormadım. Petlebi den N&D kuzulu yaban mersinli mama sipariş ettim, iyimi kötümü ettim yardım lütfen.


2 CEVAP

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Tavsiye olarak bi tanıdığım köpeği için yaş mamayı kendi hazırlıyordu haftalık olarak,(internette tarifleri vardır mutlaka); hazır olanların içinde uzun süre bozulmamasını sağlayan katkı maddeleri olduğu için hazır mama almak istemediğini söylemişti.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Sadece kuru mama olmaz yaş mama arada ödül maması ve ev yiyecekleri yemeli kuru mamada hep aynı aromada olmaz sırayla tüm çeşitleri deneyin en çok sevdiğini dahaçok verirsiniz yine arada sıkılınca diğer aromaları alırsınız yanlızca kurumama tüjetimi çok büyük zararlara neden olabiliyor en az haftada 1 yaş mama/yoğurt/et tavuk vb şeylerden en az 1ini yemeli vebuda her hafta değişmeli hayvanların beslenme düzeni sağlığı ömrü huzuru mutluluğu ysni herşeyini doğrudan etkiler önemli bi konu en önemlisi ömrünü etkiler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 441 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR