Mama Çeşidi

Koray28
Koray28

259 Puan

Selam 50 günlük ingiliz cocker sahiplendim, hep kuru mama ile beslemek istiyorum fakat hangi cins ( kuzulu mu, kümes hayvanlı mı, balıklı mı, başka ne var bilmiyorum) mama kullanmalıyım. Şu an ne kullanıyorum derseniz inanın köpeğin geldiği ilk günün heyecanıyla gittim yavru köpek için mama lazım dedim 2 kiloluk açık mama aldım fakat içeriğini hiç sormadım. Petlebi den N&D kuzulu yaban mersinli mama sipariş ettim, iyimi kötümü ettim yardım lütfen.


7 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

Nd çok iyi bir mama köpekte bi sorun olmazsa nd ile devam edin arada balıklı kuzulu tavuklu dönüşümlü kullanın arada yaş mama da verin miss

BalliBadem
BalliBadem

121963

@hayvandost222
Nd alabilen birisine trendline önermek sadece saçmalık trendline kalitesiz bir mama durumu olan kişi kullanmamalı durumu olmayanlara lafım yok tabiki ama mamayı sevmeleri kaliteyi belirtmez insanlarda fast food u sebze yemeğine tercih eder ama hangisi daha sağlıklı malum

787891
787891

118097

ND ile devam edin kaliteli mamadır kendisi

Sselin1
Sselin1

122024

Haftada en az 2-3 kere yaş mama vermenizi tavsiye ederim. Schesir, n&d gibi icerigi **********lari kullanabilirsiniz. Sürekli kuru gidayla beslenmek her canli da saglik sorunlarina yol acar.

Yaş mama da verin yaş mamasız olmaz. Mutlaka haftada 2 kez ihmal etmeyin.

TATA4242
TATA4242

118617

Nd mama iyidir ve ndnin konserve mamalarını,kullanabilirsiniz.Köpeğizin cinsini düşündüğümde,dilediğiniz zaman Acana markasınada geçiş yapabilirsiniz.Protein oranı Orijen ve Nd markalarına göre,özellikle küçük ırk köpekler için daha ideal.Güzel bir ırk seçmişsiniz,tüm iyi özelliklere sahip ve eğitilebilirliği çok yüksek bir köpek cinsi,ayrıca aile fotoğrafları için teşekkürler,beni çok mutlu etti,gören arkadaşlarda mutlu olmuşlardır.

hayvandost222
hayvandost222

1903

Ben size trendline biftekli köpek mamasını öneririm. Çünkü hem uygun fiyatlı hem de çok beğeniyorlar!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 507 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR