Kedim Lastik Yuttu

betulaltundal
betulaltundal

35470 Puan

Kedim 4 gün önce oyun oynarken kaşla göz arasında ince bir lastik toka yuttu sanırım. Tokanın kalınlığı paket lastiği kalınlığında. O günden beri hiçbir sorunu yok her gün kakasını yapıyor oyun oynuyor iştahı yerinde ama kakasını takip ediyorum çıkmadı maalesef. Dün de çim yediği için kustu ancak yine toka yoktu kusmukta. Midesinde erimiş olabilir mi, çok stresli bir kedi zaten o yüzden veterinere götürüp endoskopi vs yaptırdığımda çok fazla gerilecek ama toka çıkmadığı için de hiç rahat değilim. Böyle şeyler yaşayan oldu mu?

3 CEVAP

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13514

Sepet parçası yutmuştu bir kaç gün içinde cıktı halsizlik iştahsızlık ishal yoksa bir sorun yoktur bence. Benim kedim ishal olmuştu o dönem sepet çıkmaya başlayınca probiyotik ve sindirim maltı ile geçti

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Benimki ip yuttu tam bir hafta sonra kustu. Bu süreçte normal yedi içti, kakasını yaptı. O ip nasıl 1 hafta midesinde durdu bağırsağa geçmedi ya da tıkanıklığa sebep olmadı bilmiyorum. Ama çok ucuz atlattık baya uzun ve kalın bir ipti çünkü. O günden sonra yutabileceği şeyleri ortada bırakmamaya çok dikkat ediyorum.

betulaltundal
betulaltundal

35470

ben de yarın veterinere gidip endoskopi yaptıracaktım az daha. Tokayı yuttuğunu sanmıştım ama dolabın altına kaçırmış neyse ki bulunca çok sevindim. Bana da ders oldu ama yutma ihtimalinin endişesini hep taşıyacağım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 427 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR