Kedimin Yarasını Yalaması

Nightcat
Nightcat

4899 Puan

Dişi kedim dün kısırlaştırıldı ve yarasını yalıyor etrafını falan yalıyor, bir yere bakıyorum yalasın daha iyi denmiş bir yere bakıyorum dikişlerle zarar verir yarayı kanatır denmiş.. şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum. Ten rengi de maviye dönmüş garip bir şekilde onun da sebebini bilmiyorum. Yani arkadaşlar çok tedirginim kızım için, bu 1-2 gün bol bol soru soracağım gibi buraya..

9 CEVAP

Nightcat
Nightcat

4899

Veterinerimize ben de çok sinirlendim, burada bile bir çok yorum gelirken onun yorum yapmaması sadece parayla ilgilendiğini kanıtladı bana, veterinerimiz değiştireceğim. Ayrıca teşekkürler hepinize

Nightcat
Nightcat

4899

Veterinerimize yaptırmadık başkasına yaptırdık, veterinerimize mesaj attım resim de attım ben söyleyemem kime yaptırdıysanız ona sorun dedi..

Mrtkaytan
Mrtkaytan

5170

Benimde 2hafta önce kedimi kısırlastırdım yarasını mümkün oldugununca yalamasın gördüğünüz zaman engel olun daha az yalasın çok bir sorun çıkmaz. Bazı kediler yalaya yalaya enfeksiyon yapıyor benim kedim de öyle bisey yaşadık şişti biraz ama geçti . Geçmiş olsun

Hanimkedi
Hanimkedi

596

Kesinlikle yalamasın,benimki yalayarak dikişini açtı ve bağırsakları dışarı çıktı...şu an 2.ameliyatını oldu atlatmaya çalışıyoruz.

Duygunuro
Duygunuro

824

Dikiş izlerini yalamalı mı yalamamalı mı bu konuda bir bilgim yok fakat biz kedime serum taktırdığımızda Veterinerimiz o serumlu bölgeyi yalamaması gerektiğini söylemişti ve ona bir boyunluk takmıştı. Siz kesinlikle! Mutlaka! veteriner hekimlerle konuşun ve bilgi alın!
İşini ticarete dökmüş bu veteriner hekimi de Allah ıslah etsin.
Çok çok geçmiş olsun

Nightcat
Nightcat

4899

Teşekkürler

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kime yaptirdiysaniz ona sorun demesi mantikli aslinda. Cunku herkesin tarzi farkli, bazilari cift dikis atiyo onlar yalasin birsey olmaz diyor. Bazilarinin dikisi cok saglam olmuyor, onlar yakalik taktiriyor. Biz de birsey olmamisti cekistiriyorlardi surekli, bi de kasindigi icin yalamasi normal.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Enfeksiyon da yalamasindan dolayi olmustur diye birsey yok. Belki baska birseyden oldu. Yalayarak kendilerini ve yaralarini iyilestiriyorlar dogada. Dikis saglamsa hicbisey olmaz yani

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Veterinerin "Söyleyemem" demesini baştan aşağı bir karaktersizlik olarak görüyorum.Yaptığı mesleğine ihanet. En azından kendi fikrini beyan edip, hayvanların sağlığı için hayvan sahiplerini tetikleyici bir fayda sağlayabilirdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 446 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR