6 Aylık Kizim

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694 Puan

Merhabalar daha önceden buna benzer bir soruyla gelmiştim güllaç 5aylikken geldi hala kaçıyor. Uykudan uyandığında bazen sevdiriyor lakin inanılmaz ürkek birde,cins kedilerde özellikle bu dönemlerde tüy dökülmesi normalmidir inanılmaz tüy döküyor tezgaha cikmamasi için hayır diye yüksek sesle bagirmistim bunu unuturmu? Daha önceki yerinde nasıl davranıldi bilmiyorum daha önceki yerinde kötü davranildiysa bunu unuturmu? Çok sordu sordum lakin cevaplarsanız çok sevinirim

2 CEVAP

Katya06
Katya06

13665

Benim kedimde kendini hiç sevdirmiyor. Ama önemli olan şu yanınızdan ayrılıyor mu yoksa sizin olduğunuz yerlerde mi durmak istiyor. Bazende öyle çok sevilmek istiyor ki. O yüzden biraz onun keyfini bekliyorum sevmek için bazende dayanamıyorum kucağıma alıyorum öpüp kokluyorum çok sıkılıyor :) Ama ben nereye gitsem orda olmak ister peşimden hiç ayrılmaz.. Tüy dökme konusuna gelince benim kedim inanılmaz tüylü bir kedi. Bu güne kadar bir tane bile tüyünün döküldüğünü görmedim ama bugün ilk defa siyah bluzumde tüylerini gördüm. Muhtemelen mevsim geçişi ile alakalı bir durum. Kedinizi tarayarak dökülmüş tüylerini önceden almış olursunuz böylelikle etrafta fazla dökülmez. :)

Kubyusbaskent
Kubyusbaskent

103694

Genel rutinimiz akşam uyanıp yemek wc top olta neyse oynamak benimlede oynamıyor malesef çok uğraştım. Bizim oldugumuz odaya gelip saatlerce duruyor diyemem balkona cikiyorum içeri girdiğim an başka bir yere kaçıyor mesela öyle bir durum da söz konusu. Hani etrafı kontrol edip kosenize cekilirsiniz ya bizimki öyle :) değişik bir karakteri var. Temizlemek için sıkıştırmiyorum ürkek olduğundan zor bela sevdirdi kendini iyice uzak dursun istemiyorum açıkçası 3gundur düzenli temizliyorum lakin taradikca çıkıyor çok dökülme var veterineri olabilir tarayın dedi umarım.mevsim gecisidir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 361 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR