Lütfen Bakar Mısınız

Tsubasa9
Tsubasa9

9685 Puan

Merhabalar, Sokakta beslediğim çok güzel bir kedinin 1 yıldır ağzında, dilinde, dişlerinde lezyon yani kızarık yaralar var. Belediye veterineri Gronülom şüphesiyle kortizon, vitamin tedavisi başlattı ama sonuç alınamazsa altında yatan başka sebepler olabilir dedi. İnanın okulumu asıp tedavisini hiç aksattırmadan yaptım ama şimdi de bu altında yatabilecek başka hastalıklar yüzünden patalojik olarak ilgilenmesi için istanbul üniversitesi veteriner fakültesine yönlendirdi.


1-bu Gronülom hastalığı konusunda tecrübesi olan var mı ya da kedinizin geçmeyen ağız yaraları oldu mu?


2-istanbul üni vet fakültesinin son zamanlarda çok bozulduğunu duydum. Ücretleri fazla mı? Veterinerleti bilgili mi?


Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

6 CEVAP

SemanurShn
SemanurShn

783

Özel ve uzman bir veterinere danışmalısınız istanbul veteriner fakültesi zorunlu değil.bence işini ehliyle yapan uzman bir veterinere götürün özel klinikte çok çok daha iyi sonuç alırsınız. Tabii ki fiyat farkı olacak.Ama kedi besliyorsanız ve sağlıklı olmasını istiyorsanız fiyatını düşübmemelisiniz. Tüm aşılarını yaptırmalısınız. Eğer maddi yönden sıkıntı çekecek olursanız internette yardım kampanyaları ile bir çok kişi size destek olur. Belediye veterinerinden ziyade özel veterinere götürün çok ilgililer.kedim ameliyat olmuştu ve gece uyumadan başında beklemişlerdi. Belediye veterinerlerinden aynı hassasiyeti brkleyemeyiz.Kediniz için en doğrusu özel klinik olacaktır...

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

@TATA4242, orası hakkında ben de olumlu yorumlar duymuştum biraz uzak olduğum için götürememiştim. Sokak hayvanları için sanırım daha cüzi rakamlar alıyorlar. Olmassa son çare olarak orayı deneyeceğim. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

TATA4242
TATA4242

118617

Fatih Hayvan Hastesini öneririm,fiyat ilgi ve alaka konusunda muhteşemler.Özel olarak götüreceğin veterineri,öncelikle tanıman ve güvenmen lazım.Yani uzun süreli iletişim,kontrol gibi aşamalardan sonra bunlar anlaşılabilir.Fatih Hayvan Hastanesi gibi bir yerde işinde iyi olmayan,tecrübesiz,ukala vs.veterinerler kalıcı olmaz.Bundan dolayı işlerini düzgün yapmak zorundalar.Çünkü özel yer yada kendi dükkanları değil.Sizden ekstra ücret isteyemez,bir yanlış yaptığında şikayetde bulunursanız,konunun takibi yapılacaktır.Çünkü prestij bakımından gereklidir.Sözü uzatmayalım,eğer güvendiğiniz işinde ehil olan ve bu işi sırf kâr amacı gütmeden yapan,iyi bir Üniversite mezunu ve uzun yıllar tecrübesi olan özel vet.hekim var ise ona götürün.Böyle biri nadiren çıkıyor.O yüzden tavsiyem bu saydıklarım özellikler bulunan,Fatih Hayvan Hastanesi en uygun seçenek.
Not:Üzgünüm ama çoğu kişi veterinerlere,soru sormuyor.Bana göre en basit soru hangi Üniversiteden mezunsunuz.Üniversiteye göre çok şey fark eder.VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ ile ANKARA ÜNİVERSİTESİ aynı değildir.

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

Upp

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

@Semanurshn teşekkür ederim yorumunuz için.

TATA4242
TATA4242

118617

Rica ederim önemli değil,duyduklarınız gerçekden doğru.Gözünüz arkada kalmaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 522 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR