Kedim Öksürüyor Ve Hırıltılı Nefes Alıyor

Arkadaşlar merhaba. Ev arkadaşımın bir kedisi var ve hastaydı uzun zamandır fakat geçenlerde tedavisine basladık. Benim küçük kedim de onunla engelleyemediğim şekilde çok iyi anlaşıyodu. Ayıramıyodum hiç.. Geçen günden sonra aynı o kedi gibi öksürmelere vs başladı. Asıl sebep ev arkadaşımın salonda bir ara aşırı sigara tüketip havalandırmamıştı ve sonrasında baya tartışmıştık. Fakat şuan gördüğüm o kedi gibi öksürüyor.. ve nefes alırken zorlanıyor. Doktora mecburen götürücem ama birkaç gün maddi olarak beklemek zorundayım. O sürede ne yapmamı önerirsiniz?

3 CEVAP

surpriz
surpriz

4189

benim kedim de neredeyse yarım dakika süren hırıltılı bir öksürük hapşırık gibi bir şey yaşıyordu. alerjik astım teşhisi kondu geçen haftasonu. veterinerimiz evde koku oluşturan şeyler kullanmamamızı söyledi. kokulu mum, oda kokusu vs. gibi. sigara dumanı da astımı tetikleyen yegane şeylerden biridir. bence bunlara dikkat edin

Asıl sebep arkadaşımım sigara içmesi de olabilir, o kediden de bulaşmış olabilir.. şuan vet'e gidemediğim için bilmiyorum..

Ben de sigaradan şüphelendim ve odama aldım kedimi o yüzden. Peki alerjik astım etkileri ne zamanda geçebilir ben ne yapabilirim şuan tavsiyeniz var mı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 397 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR