Yavru Kedinin Gözü İltihaplı Sarı Kantaron Yağı İyi Gelir Mi?

Dumanlili
Dumanlili

907 Puan

Sokağa üç tane yavru kedi bırakmışlar. Yavrular çok küçük. Bir tanesi çok bakımsız kalmış. Özel süt hazırladım verdim ama zayıf olan hiç yiyemedi. Sürekli uyur halde çöküyor bir yerlere. Dayanamadım kutudan bir yuva yaptım dışını kaplayarak. Şırıngayla besledim. Ama gözleri iltihaplı ve diğer kardeşi de tırnakladı çok fena. çayla güzelce birkaç kez sildim. Evde kantaron yağı var acaba onunla silsem işe yarar mı?

4 CEVAP

Catloveerr
Catloveerr

13260

Ilık çayla silin ve veterinere götürün o gözü renklendirip ona göre damla verecektir yoksa yanlış damla kullanımı körlüğe kadar gider. Hangi şehirdeyseniz paylaşıp süt anne de bulabilirsiniz.

Kediperi
Kediperi

2798

Benim kedimde ilk geldiğinde böyle hastaydı, kardeşlerinden bulaşmış, biz göz damlası ve antibiyotikli krem kullandık 7 gün. Sizde kullanabilirsiniz; eczaneden isteyebilirsiniz

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Kantaron yağı yaralanmalarda, yaranın hızlı kuruyup kapanmasında kullanıyor diye biliyorum.

Dumanlili
Dumanlili

907

Malesef küçük bir ilçedeyim ve veterinerler büyükbaş hayvanlara bakıyor köylerde oluyorlar sürekli. Ulaşmak çok zor oluyor. Geceyi çıkarsın bir veteriner bulup götürecektim ama sabah ölmüştü. Kardeşleri de diğer kedilerle birlikte gezmeye başladı. Hepsini bir besliyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 708 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR