P/F Yüksek Yavru Kedi Maması

merhabalar. 5 aylık yavru kedilerim için performans/fiyat oranı en yüksek kedi maması hangisidir sizce?

4 CEVAP

KediVelisi_
KediVelisi_

2331

N&D kullanmayı düşünebilirsiniz içeriği oldukça iyi bir mama fiyat olarakta çoğu kötü içerikli ama yüksek fiyatlı mamadan daha uygun.

Sselin1
Sselin1

122024

2 tane kediniz oldugu icin 10 kiloluk paketler sizin icin daha hesapli. matisse'nin 10 kiloluk paketi 240 lira icerigne gore cok hesapli tam bir f/p ürünü. icinde %42 oraninda et bulunuyor. 2900 mg taurin icerigine sahip. Emin olun bu fiyata alabileceginiz en iyi mama. Ama daha fazla bütce ayirabilirsiniz n&d mamayi da tavsiye ederim.

TATA4242
TATA4242

118617

Matisse ve Ndyi birbirinden ayıran başlıca içerik,şöyledir;
Matisse pirinç ve gluten içerir.
ND içermez.
Bu sebeble kaliteli ve kedilerin yememesi gereken içeriği barındırmayan Nd daha hesaplı ve uygundur.Düşük tahıllı bir Nd ile Matisse arasında çok az rakamlar oynuyor.60 lira gibi mesela.Ama size tavsiyem tahılsız olarak Nd prime ürünleri almanız.Bunun yanında ek olarak tavsiyem,bütçeniz iyiyse sizi sarsmayacak olan Orijen alabilirsiniz.17 kg gibi ürünleri 700 ila 900 arasında değişiyor ki bildiğiniz gibi bir Orijen mamanın 5 kglik olanları minumum 400 tl civarı.Ayrıca Orijen kaliteli bir mamadır ve içerik olarak, gerekse fiyat olarak tek rakibi Nd yani Farminadır.Sayabileceğim ürünler arasında Orijen,ND,İnstinct,Wildfield,Farmina Cimiao gibi ürünler önerim olur.Ek olarak belirteyim.Bunlar arasında en iyi fiyatı veren ve içerik olarak diğer verdiğim pahalı ürünler gibi tek mama Nddir.İyi günler dilerim.Özellikle günümüzde sanki bir ilizyon gibi reklam kullanan,isim vermek istemediğim mama markalarından uzak durun.

herkese çok teşekkür ederim. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 485 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR