Yardımcı Olur Musunuz?!

kedi_sever123
kedi_sever123

4789 Puan

kedim 9 aylık ankara kedisi ve dişi bu aralar kızgınlıkta cidden gece gündüz antrede banyoda çığlık atarak miyavlıyor tamam normal bir durum ama ilaçta vermek istemiyorum çiftleşeceği bir kedi de yok zaten kısırlaştırmyaı sordum 500 dedi veterineri bana göre pahalı siz kediniz kısırlaştırdınız mı ? kısırlaşan kedi hırçınlaşır mı ? kısırlaştırmayı belediye de yapsam bir zararı olur mu ?

3 CEVAP

Fiyat çok normal 350₺ den 1000₺ e kadar söyleyenler var kısırlaştırıldıktan sonra tam tersine daha çok uysallaşıyolar

patkam
patkam

115790

Belediyeler özel veterinerlere göre daha ucuza yapıyorlar.....fakat özel veterinerler kısırlaştırdıktan sonra birkaç gün hayvanı yanında kalmasına izin veriyor ama belediyeler daha ucuza yapıp direk size veriyor...

Badems
Badems

12123

Gereksiz pahalı bence. Benim veterinerim 300 liraya yaptı geçen sene , 50 lira da kan tahlillerini ben ek olarak yaptırdım. İstanbul/Anadolu yakasındaysanız mesaj olarak atabilirim, çok memnun kaldık. Huni dahi takmadı, estetik dikiş yaptı içten ve dıştan çok sağlam dikişler attı. Kedim iplerle oynadı ama gücü dahi yetmedi koparmaya yaladı durdu. 2 hafta sürmeden dikişler kendiliğinden düştü. Şu an ameliyat izi yok :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1327 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR