Evin İçine Dışkılama

emreekyc
emreekyc

721 Puan

Merhaba, forumda ve internette çok fazla kaynak var kedinin evin içine dışkılaması ile alakalı ama benim olayım biraz daha farklı yaklaşık 18 saattir tuvalete gitmeyen kedim sabah tuvaletini salona yaptı ama bunu ulu orta bir yere yatağa koltuğa bizim kullandığımız eşyaların üstüne yapmadı açıkçası salonda kuytu köşe bir yer seçti bunun için farklı olduğunu düşündüren şey ise aslında bu stres kaynaklı veya alıştıgı davranışların dışında bir davranışa tepki olarak yapsa genelde ortalık yere veya sık kıllandığımız yerlere yaptığını okudum ama kızımız baya saklayabileceği kuytu köşe bir yer seçmişti bunun sizce sebebi ne olabilir..


Önlem olarak tuvaletini banyodan hole taşıdım ve kumunu da değiştirdim bunu yapmamdaki sebepte arada sırada mecbur kaldığımda istemesem de patilerini bazen göbeğini banyoda yıkıyorum ve orada kurutuyorum ki bundan rahatsız oluyor her kedi gibi kızımızda belki banyoya girmek istemiyordur diye düşündürüyor lakinn :D bugün 2 kere idrarını yapmaya girdi banyoya ve kullandı kumunu açıkcası korku ve endişe içindeyim kalıcı bir huy haline gelir diye

1 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Uzun bir süre tuvaletini yapamadıysa bir sebepten dolayı birden dışkıladıysa belki kumuna gidememiştir. Psikolojikte olabilir.
Kedinizi gözlemleyin bakalım nolacak. Sağlığında bir değişiklik sezerseniz veterinere götürmenizi öneririm. Midesindeki tüy yumağı, yediği başka bir şeyden kaynaklı ishal bile olabilir. Yanlış bir davranışın mutlaka bir sebebi vardır. Stress kaynaklı da olabilir.
Geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 239 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR