Ciddi Durum, Kedi İyi Değil

Rkandu11
Rkandu11

5220 Puan

Merhaba arkadaşlar, geçenlerde eli tele girip kötü durumda olan, çok güvendiğim emekli veteriner sayesinde iyileşen yavrunun kardeşi yağmurdan hastalanmış. Gece mama veriyim diye çıktım garibim kutunun içinde kıvrılmış uyuyor, mamayı döktüğümde tepkisiz olunca çok korktum, kutuyu dürtüyorum, hareket ettiriyorum çocuk kımıldamıyor, kalbinin attığını görünce içime su serpildi. İçeriye aldım dön makinesiyle kuruttum ama sırılsıklam olmuş, tek bir noktaya bakıyor, dön Makinesi az da olsa yürümesinde fayda oldu, ama sürekli uyuyor, iyi değil. Sabah olduğu için Çok güvendiğim adama henüz ulaşamadım, yardımcı olur musunuz?

6 CEVAP

Urube
Urube

5559

Kardeşim, acını çok iyi anlıyorum. Hayvanlar konusunda ben de çok hassasım. Sen elinden geleni yapmışsın kendini üzme ki önüne tekrardan çıkabilecek çaresiz canlılara faydan dokunabilsin. Kendinle gurur duy.

Abartmaya gerek yok Hiçbir hayvanın canı insan canından değerli değildir. Bir kedi doğar büyür ölür. Ama insan yaşam sırasında pek çok farklı şey yaşar bilinci vardır. Ailesi vardır. Siz kendinizi suçlamayın. Kedi öldü sizden başka hiç bir canlıyı etkilemedi, ama siz ölseydiniz bu durum herşeyi etkileyecekti. Belki diğer kediniz ölecekti hatta gelecekte bakacağıınız birsürü hayvan da bakılamayıp ölecekti.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Her canlinin cani cok onemlidir benim icin. Hic bir canli bir digerinden ustun degildir. Uzuntunuzu ben de cok iyi anliyorum ama bir yerden sonra yapacagimiz bisey kalmiyor maalesef. Gucumuz bir yere kadar.

Elinden geleni yapmışsın geçmiş olsun. Bazı şeylere engel olunamıyor.

Rkandu11
Rkandu11

5220

O kadar çok seviyordum ki sarı yavrumu o kadar çok seviyordum ki, kızımın en sevdiği arkadaşı, başaramadım olmadı, yaşıyamadı, ellerimde öldü, keşke yaşaydı ben ölseydim.

Rkandu11
Rkandu11

5220

Allah sizlerden razı olsun, sağolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 566 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR