Kedimin Hareketleri Çok İyi Ama İshal !!

Nisansahin
Nisansahin

598 Puan

Merhaba kedim 3 aylık. İlk defa mamasına çay kaşığının ucuyla probiyotik kattım ve aynı gün ishal oldu bağırsaklarından sesler geldi. Fakat oyun oynuyor zıplıyor yemek yiyor su içiyor hareketlerinde hiç bir problem yok. Gece tuvalete çıkmış normal yapmış ishali geçmiş fakat yaş mamayı kusmuş. Sabah tekrar ishaldi ama önceki güne göre biraz daha toparlanmıştı ve hala hareketleri gayet normal. Probiyotik bağırsaklarını etkilemiş olabilir mi ?

3 CEVAP

Siyammm
Siyammm

120334

Bence probiyotik kaynaklı normalde mama ve su dan başka bir şey görmeyen vücut tepki göstermiş olabilir zararı olacağını sanmıyorum yinede vet e sorun

gulatakan
gulatakan

107188

Kullandiginiz mama kaynaklı da olabilir.benim kedim de arada cıvık yapıyordu.hatta bazen su gibi oluyordu değişik birşey yerse aynı zamanda canavar gibiydi,hareketli,keyifli.dehidrasyonu da olmadi.once veterinerin önerdiği digestive support mama kullandik.duzeldi.ama içeriği iyi değildi o yüzden nd den devam edicem.onda bir problem yasamazsak nd ve ev maması ile devam etmeyi dusunuyorum.tahil oranı az mamalardan ya da tahilsiz mamalardan kullanmayı deneyebilirsiniz.

Nisansahin
Nisansahin

598

Bende n&d aldım ona başlayacağım öneriniz için çok teşekkür ederim gerçekten

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 362 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR