Ben bir kedi sahiplendim barınaktan Ankara kedisi 24 saat geçti ama şu içti mama yemedi iki tür mama verdim açık döner verdim yemiyor acaba ortamammi alışamadı
Odaya gorecegi bir yere koyun siz uyuyunca falan yer. Degisiklikten dolayi strese girmistir. Ki barinakta da neler yasadi bilinmez. Orda da korkmus olabilir ama alisir zamanla. Cok ustune gitmeyin evde fazla ses olmasin bir sure. Yakalamaya calismayin. Yavas yavas kendinizi koklatin elinizi uzatin. Bir de saglik kontrolu yaptirdiniz mi? Soguk alginligi gibi durumlarda da istahlari azaliyor.
Kediniz kokusunu eşyalarınızda bulmaya başladığında eve alışır ve yemek yer. Büyük bir ihtimal ortam değişikliğinden dolayı yemiyordur.
ben de kedimi ilk sahiplendiğim gün hiçbir şey yemedi ve tuvaletini bile yapmadı ilk bi kaç gün için kumunu mama ve suyunu bi odada tutun alışana kadar sonra yerlerini değişirsiniz ilk günden sonra yiyecektir mamasından
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor