İkinci Kedi İçin Ailemi Nasıl İkna Ederim

Brewsly
Brewsly

2281 Puan

Arkadaşlar normalde yaşım küçük değil fakat öğrenci olduğum ve ailemle yaşadığım için ikinci kediyi eve getirmeyi nasıl ikna ederim. İlkinde emri vaki küçük çaplı kavgalar annemle 3 gün küsmemizle sonuçlandı. Şimdi benden daha çok Gece'yi seviyor orası ayrı fakat ikinci kedi lafını açtığım an büyük tepki gösteriyorlar. Herkesin bir uğraşı var. Ben de çoğunlukla ders çalıştığım için Gece ile çok ilgilenemiyorum. Gece çok oyuncu bir kedi fakat kendi başına oynamıyor. Onunla biri oynayınca oynuyor. Kısırlaştırınca ve çok fazla ilgilenememem sebebiyle biraz kilo aldı ve durgunlaştı. İkinci kediyi istemem de hem beraber oyun oynarlar. Hem aynı türler konuşurlar falan bana beraber küfür ederler ahahahaha.

2 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Hic cevap vermeyin şikayet edin direk. İkinci kedi gercekten kedinizin hem bedensel hem ruhsal sagligina çok iyi gelecektir ama 2. Kedinin eksi yönleri de var. Tabi bu durum kisiden kisiye degisir. Mama kum vereteriner masraflari direk 2 katina cikacak. Yine kum temizligi tüy temizligi de oyle. Ailenizi ikna etmeden önce bu sorumluluklari alabileceginize emin olun. Eger bunlar sorun yaratmayacaksa annenize sürekli birlikte oyun oynayan birliklte uyuyan kedilerin fotolarini videolarini gösterin. Iki kedi yavas yavas bilinc altina yerleşsin onlarin birlikte nasil tatli ve mutlu göründuğünu görurse bu fikre daha sıcak bakabilir. Eger ikna edemezseniz. ihtiyaci olan bir kediye gecici yuva olabilirsiniz. Bu sekilde 2. Kedinin olup olmayacagina net bir sekilde karar verebilirsiniz.

Brewsly
Brewsly

2281

Aynen fikirleriniz için teşekkür ederim. Büyük ihtimal geçici yuva olup yalandan sahiplenecek bekleyeyim :) ama hiç kimse de çıkmasın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 365 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR