Kedimde Isırma Huyu Başladı

Eminebusrac
Eminebusrac

607 Puan

Annesi norveç orman kedisi olan babasını bilmediğimiz 2 aylık olduğunda beri bizimle yaşayan bir kedimiz var. Normalde fazlasıyla insan canlısı saldırganlığı falan olmayan uysal bir kediydi. Birkaç gün önce tuhaf biçimde miyavladıktan sonra zıplayıp kolumu ısırdı. Isırması çok sert değildi ama belli bir süre bırakmadı sonrasında da bu durum tekrar etti. Arada bir yapıyor bunu özellikle gece saatlerinde. Fakat gün içinde normal gayet oyun oynuyoruz kendisini sevdiriyor vs. Ve bunu sadece bana yapıyor.
Kedim erkek ve şu anda 14 aylık henüz kızgınlığa girmedi. Eğer bunu yaşayan başka birileri varsa lütfen deneyiminizi paylaşın
Teşekkürler şimdiden

3 CEVAP

Kevserhaksever
Kevserhaksever

13547

Benim kedim de erkek şuan kızgınlığa giriyor daha 6 aylık:) aynı şekilde mırıldanıp ısırıyor uzun süre ısırır vaziyette kalıyor ben elimi kolumu almazsam ondan. Çiftleşme hareketi onlar için kızgınlığa girmiştir muhtemelen:)

Emre41
Emre41

945

Benim kedimde 7 aylık olduktan sonra ısırmaya başlamıştı şuan 17 aylık hala ısırıyor oyun belledi ısırmayı.

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

sonsi**ci ne iğrenç bir isminiz var ve o nasıl bir konuşma tarzı sağlam bir cakmakmis karşınızdakinin kedi olduğunu unutuyorsunuz galiba

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap