Sokak Kedisinin Gözü Kırmızı Ve Yaşlı

izel33
izel33

1041 Puan

Bugün sokakta bir kedi gördüm aslında uzun zamandır o kediyi görüyorum ve bi gariplik olduğunun farkındaydım. Bugün yakından bakınca iki gözünün çevresi kırmızı ve gözünden yaş akıyordu. Onun için ne yapabilirim. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu. Önerebileceğiniz bişey var Mı?


4 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Size gelip kendini sevdiriyorsa yapabileceğiniz en iyi şey olduğunuz yerin belediye veterinerlik hizmet binasına onu tedavisi için götürmeniz. Belediye sizden ücret almayacaktır...

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Kedi / köpek taşıma kafesi/ çantası lâzım size . 35 lira civarı ve doğru belediyenin veterinerlik hizmetlerine...tedavisi yapılacaktır.
Gözünü kaybedip kör olmasın zavallım.

ratakantez
ratakantez

64

Benim veterinerim günde 4 yada 5 seans demlenmiş soğuk çaya pamuk batırıp gözünü silin.. gözüne onu ürkütmeyecek kadar sıvı damlamasını sağlayın demişti. Ben denedim geçti.. Bizimkinin gözünde de kızarıklık vardı gözleri kanlı kanlı uykusuz adam gibi oluyordu.
Ben bu konuyu veterinere danışmıştım..
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/15552-borik-asit
o da bana evet faydalı olabilir ama ayarını iyi tutturmak lazım zor iş gözlenmesi lazım falan dedi ve önermedi.. Ama demli çay gerçekten çözüm.. Bu arada ben sallama çay poşetini sürmüştüm gözlerine..

pinarcaya
pinarcaya

19123

Bazi durumlarda cay yeterli olmayabilir. Ben de 3 hafta once boyle bir kediyi veterinere goturdum. Gozunde yas ve kizariklikla basladi. Bir sonraki gorusumde gozune perde inmisti. Veterinerde 3 hafta kadar kaldi. Denemedikleri damla kalmadi ona ragmen gozunde bugulanma kaldi ama kor olmaktan kurtuldu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 349 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR