Geçmeyen İshal

semih85
semih85

2719 Puan

Merhabalar. Kedim 3 yaşında ve 1,5 yıl nd balkabaklı bıldırcınlı kısır mama yiyordu. Son zamanlarda yememeye başlayınca hills ton balıklıya geçtik ve iki mamayı karıştırarak verdim. İkinci pakete geçtiğimde ishal oldu ve hala geçmedi. Ne yapacağımı bilemiyorum bir tavsiyesi olan varsa sevinirim.

7 CEVAP

semih85
semih85

2719

Teşekkür ederim cevaplarınız için bugün veterineri probiyotik bir macun verdi bağırsak florasını düzenlemek için bakalım fayda görmezsek nd ye döneceğiz. Merve hanım nd bizde de tüy dökümüne fayda etmedi sizin gibi ama hills çok aza indirdi diyebilirim. Ama işte ishal mi tüy mü dersek tüyü dökülsün razıyım

Siyammm
Siyammm

120334

1 her mama her kediye iyi gelmiyor.
3 nd mama dışında yemeyen büyne yeni mamaya tepki göstermiş olabilir
2 hills parasının hakkını vermiyor
3 nd iyi bir mama başka çeşitleriyle dönüşümlü vermenizi öneririm

Sselin1
Sselin1

122024

Eger kedinizin kilosu fazla degilse kısır kedi mamasi kullanmak zorunda degilsiniz. Acana, orijen, naturea gibi kaliteli markalarin da kısır kedi mamasi yoktur mesela. Kisir kedi mamalri daha cok hareketsiz ve kilo alma egilimi olan kediler icin her kisir kedi boyle olacak diye bir sart yok.

serbey0606
serbey0606

239

s.a kediler olarak değil ama genelde kedi.köpek vs ishal olduğu zaman 24 saat yemek verilmez ve bol bol su içirilir sebebi ishal olmasına sebep olan bakteriler siz yemek verdikçe beslenecek ve ishal durumu geçmeyecek doğal olarak benim köpeğimde ishal oldu ve ben 1 gün içinde normale döndürdüm benim tavsiye 24 saat yemek vermeyin ve içindeki bakteriler ölsün

mervegck06
mervegck06

10457

hills kullandığımızda bizde 1 hafta ishal sorunu yaşadık sonrasında nd mamaya geçtik ve o günden beri bu tarz bir şikayetimiz olmadı (yaş mama yemediğimiz sürece) Hills verdiğimiz paranın hakkını vermiyor bence. kediniz dişi ise zaten kısır kedi maması kullanmak zorunda değilsiniz. erkek ise idrar yollarında kristalleşme olabiliyormuş. n&d nin tavuklu narlı kısır kedi mamasını ( genelde çok beğenilen bir mama) kullandık ve tüy dökümümüze fayda etmediği için n&d ocean serisine geçtik.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Probiyotik ve prebiyotikler ishalde en etkili cozum. Ama biraz uzun surebilir duzelmesi. 1 gun hic mama vermeyip sadece haslanmis tavuk verebilirsiniz. Arkadaslarin dedigi gibi mama gecisini kademeli yapmalisiniz.

semih85
semih85

2719

teşekkür ederim. Nd kısır mama konusunda yetersiz çeşitlilikte aslında iki çeşidini de yedi ama son zamanlarda mecburen yiyordu o yüzden değiştirdik.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 584 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR