Garip Bir Şey Oldu

Zeke
Zeke

118626 Puan

Kedime normalde çok sevdiği ıslak mamasından veriyorum. Mama tabağı banyoda. Ancak tabağı koklayıp üzerini toprakla kapatmaya çalışır gibi banyo zeminini eşeliyor..:))))) Hani tuvalet yaptıklarında üzerini kapatma hareketi..
Deliricem 2 gündür kafasına esince bunu yapıyor. Fakat aynı zamanda canı isterse de oturup yiyor..
Ne demek istiyo acaba, bu mama b** gibi kokuyor mesajı mıdır bu? :)))

6 CEVAP

Natkarat
Natkarat

10977

Banyoda mama tabağının olmasını doğru bulmuyorum. Hele kumu da oradaysa ikisi birden hayvan için eziyet oluyordur. Banyo nemli olduğu için özellikle kuru mamayı kötü yönde etkileyecektir ve bekleyen kuru mamaları kediniz tüketmek istemeyecektir. Eşemelesinin de iki sebebi olabilir ya çok sevmiştir saklamak istiyordur ya da hiç sevmemiştir. :) Kediniz sık aralıklarla yiyip bu hareketi yapıyorsa sevdiği için saklamaya çalışıyor. Çok acıkınca geliyorsa sevmemiştir. Lakin yaş mamayı sevmeyen kedi görmedim bu sebeple sevdiği içindir. Özellikle banyo nemli olduğu için kuru mamadan hoşlanmadığı için bu saklama içgüdüsü var diye düşünüyorum. :/

Esra12345
Esra12345

1223

Banyoda mama tabağı mi olur

Zeke
Zeke

118626

Normalde bahçede besliyoruz. Ev de evdekiler de kediyle yaşamaya uygun değil ne yazık ki.. Yalnızca benimle olmuyor.
Evi de yatağı da tabakları da dışarıdaydı ama biz hastaydı diye 3-4 gündür eve aldık, durumu daha iyi ama şimdi de ben bahçeye bırakmak istemiyorum.. sahiplendirene kadar sanırım bizimle kalacak..
Kumu yok yani ihtiyacı olduğunda kapıya doğru gidiyo dışarı çıkarıyorum işini bitirince de geri geliyo zaten:)
Geçici olarak bizde olduğu için durum böyleydi. Yoksa neden kedime eziyet edeyim..Banyomuz zaten inanın oldukça büyük ve nemli bir ortam değil. Geçici kaldığından idare edilir yani..


Tabağını hayali kumlarla gömmeye çalıştığı için gece kaldırmıştım. Zaten yememişti de. Bu sabah yeniden önüne koydum, bir çırpıda yedi hepsini..Hatta kaldıysa daha da ver der gibi yüzüme bile baktı:)
Kesin olarak anladım ki aşırı sevdiğindenmiş:)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kopeklerin kemik gommesi gibi, gömüp sonra yiyecek akli sıra

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Bu arada kedinin belli bir duzeni var, rastgele birine sahiplendirmeyin, geri getirme veya solaga salma riski oluyor sahiplendirmelerde. Soguklar gecene kadar bakin biraz yine bahcenize salin. Hem bu sekilde alışan kediler evden kacmaya calisabiliyor surekli evde olunca. Konuyla alakasiz ama bence dusunun bunu.

Zeke
Zeke

118626

Teşekkür ederim çok haklısınız zaten henüz arayışa geçmedim ama eğer sahiplendirecek olursam ciddi ciddi araştırıp peşine düşeceğim. Küçük şehirde yaşama avantajı olarak sık sık ziyaretine gidebilir, emin olabilirim.
Kardeşlerinin 2 tanesi kayboldu, 2 tanesi de hayatını kaybetti..
Yalnız kaldığı için çok üzülüyorum, çünkü kızım da dost canlısı bir bebiş. Şimdi ev hayatına alıştı dışarıya tuvalete çıktığında bile biter bitmez kapıya geliyor:)
Evinde başka kedi veya kedileri olan birisine teslim edersem çok mutlu olur diye tahmin ediyorum.. Özenle araştıracağım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 415 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR