Bahçede Yaşayabilecek Köpek Irkları Hangileridir?

selennavcu
selennavcu

242 Puan

Anket

Border collie
(1 oy)
Labrador retriever
(5 oy)
Alman kurdu
(13 oy)
Toplam (19 oy)

Benim en sevdiğim cinsler border collie, labrador sizce hangisi daha iyi olur. Alman kurdunu da çok severim. Hangi vins sahiplenmeliyim.

8 CEVAP

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Aralarında en iyi bekçiliği alman kurdu yapar. Sonra Labrador en son da Border Collie gelir. Labrador ve Border Collie, Alman Kurdunun yanında biraz daha afedersiniz ama yapışkan kalıyor. Daha çok aile köpeği gibi. İmkan var ise 3 ırk da evde beslenebilir. Ama bahçe için bence Alman kurdu aralarında hem bekçilik açısından hem de sadık olma açısından en iyisi.

Alparslan88
Alparslan88

1020

Her vins körği her hayvanı çok seviyorum ama yaşım 28 aklım erdiğinden beri Alman kurdu besliyorum şu an ki köpeklerimde 2.kuşak ben bu kadar sadık bu kadar anlayışlı bir cins görmedim tek sıkıntı uçan sürünen kaçan herşeye havlarlar :)

Alparslan88
Alparslan88

1020

Her cins köpeği olacaktı :) ah bu akıllı telefonlar :)

FParadox
FParadox

660

Bahçe için şehir yerde alman kurdu, rot, doberman olabilir köy yerlerinde kangal bahçe köpeği olabilir

Bence kangal köpeği bahçe için fazlasıyla uygun ve bu 3 köpekten daha güçlü, zeki ve sadık. Ayrıca eğer serin bir bölgede yaşıyorsan husky de bakabilirsin.

Alparslan88
Alparslan88

1020

Kangal küçük bir bahçede yaşaması sıkıntılı aslında,Kangal daha büyük alanlara ihtiyaç duyar ... Bu arada Kangal bir Alman kurdundan güçlü olabilir ama zeki ve daha sadık olduğunu düşünmüyorum:)

Tamam tamam Alman kurdu al bence de Alparslana katılıyorum tabi ki sadıklık ve zekilik konusunda değil ama alan darlığı konusunda katılıyorum. Bildiğim kadarıyla çok oyuncu zeki koruyucu köpekler alman kurtları

Ama alman kurdu beslemek kangal beslemekten daha zordur söylüyüm onu bilmiyorum yaa ben kangalları fazla seviyorum cidden çok akıllı güzel bi köpek ben kangalı hiçbir köpeğe değişmem ama bahçe küçükse tabi bi şey diyemem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6704 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR