Düzce Güven Evcil Hayvan Taşımaya Dair Yasa İhlali

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583 Puan

Düzce'de Havaalanı olmadığı için mecburen gideceğim 3-4 saatlik yolculuk için karayolu taşımacılığı kullanmam gerek. Ancak kalıcı yolculuk olacağı için Kedim Ares'te mecburen benimle gelmeli. Ancak İlgili firmayı aradığım zaman böyle bir yasanın konuşulduğu, ancak kendilerine bununla ilgili bir bildiri ve ya yazı gelmediği yönünde açıklama yaptılar. Ona da koltuk alayım, tekli koltuğa oturayım ve ya en arka koltukta desem dahi reddettiler. Asıl sorum "Resmi Gazete'de" yayınlanan bu yasanın uygulanması için illa ilgili firmaya bildiri ve ya yazılı metin mi gönderilmesi gerek? Gerekirse ben Ares'le beraber bagajda giderim ancak ne koşulda olursa olsun onu bagaja yerleştirmek karar vereceğim en son şey dahi değil, seçenek olarak dahi değendiremem.

5 CEVAP

Siyammm
Siyammm

120334

Ne alakası var cinayet işleyen adam bana yazı gelmedi diyebiliyormu . şikayet edicem almama gibi bi hakkınız yok deyin şikayet edin

lwb
lwb

120668

Bu artık kesin bir yasa, izin vermeme gibi bir şey söz konusu bile değil.
Firmanın wp ihbar hattıyla iletişime geçip durumu bildirin,olmadı,hemen cimere şikayet edin. Instagram hesabınız varsa suzionlinenın bu konuyla ilgili hikayelerini izleyin, bir çok firma şikayetten sonra U dönüşü yapıyor:D

pamukkale kullanabilirsiniz

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Çıkarılan yasa vs. için devlet özel sektöre bildiri göndermez. Özel sektör yasa ve mevzuatı takip eder. Size verilen cevap kaçamak bir cevap olmuş. Sanırım o personel şunu demek istemiş: "Bizim patronlarımızdan böyle bir talimat gelmedi, bizim dünyadan haberimiz yok zaten. İşimi seviyorum, kafama göre iş yaparsam kovarlar beni." :)

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Behcetaydinelli,
İyi özetlemişsiniz. Ordaki adamcağız başına bir şey gelir diye korkuyor belli. Patron da muhtemelen kaba, anlayışsız biri.
Önce bir durumdan haberdar olsunlar da almasınlar görelim.
İnsanı boş yere sinir strese sokuyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1006 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR