Kedim Eve İşiyor

Elysien
Elysien

208 Puan

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Yeni eve taşınalı neredeyse 2 ay oldu. Kedim her gün her gün eve işiyor. Yatağa işiyor, halıya işiyor, montun üstüne bile işiyor. Napacağımı bilemiyorum böyle giderse annem evden çıkartacak kediyi. Lütfen bir çağresi olan bu durumu yaşamış olan var mı? Nasıl bu alışkanlığından kurtarabilirim????

11 CEVAP

Asphodelll
Asphodelll

795

Dişi kedilerde bölge işaretler ama erkek kediler kadar değil. Kısırlaştırma işlemiyle bu soruna çözüm getirebilirsiniz. Yeni eve geçmeniz de onun için büyük bir stres olmuştur. En sakin kediler bile bazen odaya sokmuyor mama kabını devirip ; BENİ KRALLIĞIMA GERİ GÖTÜRÜN LEN! diye isyan edebiliyor.

ZehraBulutt
ZehraBulutt

133322

Kısır mi kedi?

cuneytsahin
cuneytsahin

12630

Kediniz kısırlaştırılmamış ve ev yeni ise tahmini olarak yeni geldiği evin her noktasını kendi kokusuyla işaretliyor olabilir. Kısırlaştırılmış kedilerde bölge işaretleme için idrar püskürtme ve kızgınlıktan dolayı idrar püskürtme genellikle görülmez.

selveroglum
selveroglum

919

Kısırlaştırmak çözümü benim kedim de öyleydi erkekse dayanması çok zor

selveroglum
selveroglum

919

o kokuya

Elysien
Elysien

208

Arkadaşlar kedim kısır değil fakat dişi, erkeklerde daha sık görülüyor sanırım dişilerde de mi var böyle bir durum ?

Fatiko
Fatiko

11964

Var evst

hayvansever_
hayvansever_

118851

En kesin çözüm kısırlaştırmak olacaktır. Dişi olsa bile kedilerde bu sık davranışlar olur. Eğer kedinizde stres belirtisi görüyorsanız yani onun dilinden en iyi siz anlarsınız sitresli ve gergin duruyorsa hep gimcat in stres için macunu var öneririm belki sizde de rahatlaması için etkili olabilir.

Elysien
Elysien

208

Hiç stresli ve gergin değil durup dururken yüzümüze baka baka oraya buraya işiyor. Kısırlaştırmak istemiyordum çünkü sanki onun için kötü bir şey gibiydi ama kısırlaştıracağım. Umarım bu sorun kısırlaştırdıktan sonra geçer..

esincosgun
esincosgun

649

Kısırlaştırmazsan daha kötü. İleride sağlık sorunlarına yol acabilir. Torun sahibi olmayı planlamiyorsan kisirlastirmalisin. Erkek kediler kadar olmasa da disi kediler de koku bırakır. Bunun sebebi erkek kedileri cagirmasidir. Operasyondan sonra kedinin düzeleceğine eminim

Merhaba kedim de yaklaşık 2 haftadır sizinle aynı durumu yaşıyorum kısırlaştırınca idrar yapması geçtimi acaba gözümüzün içine soka soka yapıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 959 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81537 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR