Kedim Durmaksızın Kusuyor

firat1
firat1

213 Puan

Kedim dün geceden beri durmadan kusuyor. 30 saate yakın hiç yemek yemedi sadece 1 kere su içti. Bugün veterinere götürdüm enfeksiyon kapmış olabileceğini söyledi 2 iğne yaptı. Ama kusmuğu çok garip çok sarı ve ikinci kusmasında içinden solucan gibi uzun şeyler çıktı. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi lütfen ?

15 CEVAP

Zeke
Zeke

118626

Son durumu nedir???

Natkarat
Natkarat

10977

Yorumsuz...

Nisansahin
Nisansahin

598

Parazit olabilir gibi geldi. Yenilerde İç dış parazit yaptırdıysaniz paraziti döküyor olabilir. Baska bir veterinere götürün derim

cuneytsahin
cuneytsahin

12630

2 ayda bir iç parazit yapılması gerekiyor,yaptırmadıysanız düzenli yaptırın ondan dolayı olabilir ama mide sıvısı da olabilir.

firat1
firat1

213

Öyle yapacam gibi. Korkuyorum ama bugün ölebilir bu gidişle hala yemedi bir şey ve şimdi de kustu

Zeke
Zeke

118626

Üşüttüyse beslenmeden direkt kesiliyorlar çok zorlamayın yemek için ama kusması ve solucan gibi şeyler çıkartması problem olabilir. Bir de çok kusuyorsa su içmesine yardımcı olun açlığa dayanıklılar ama susuzluğa değil..
Şırınga yardımıyla ılık su içirmeyi deneyin, denemediyseniz.
Bir de yarın sabah erkenden yeniden veterinere götürün bence. Sizinkinden en ufak kuşkunuz varsa başkasına gidin lütfen, veteriner çooook önemli..
Çok geçmiş olsun

Ayseenur10
Ayseenur10

11841

Son durum nedir acaba?

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Sarı olmasının sebebi enfeksiyon. Fakat solucan kusması, iç parazit aşısının yapılmadığını gösteriyor. Veterinere gittiğinizde aslında parazit aşılarını kontrol etmesi lazımdı.

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Kediniz kaç aylık?

srplzngl
srplzngl

113865

Çok ağır bir paraziter enfeksiyon olduğu gayet açık değil mi? Hekime söylemediniz mi kusmuğunda kurt olduğunu? Bugün ölebilir diyorsunuz, Allah aşkına götürün parazit müdahalesi yapsınlar.

firat1
firat1

213

Kızım gitti bu dünyadan

firat1
firat1

213

Teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız, yorumlarınız için. Viral enfeksiyonmuş ölüm sebebi.

firat1
firat1

213

Bu arada dostunuz/dostlarınız ile geçirdiğiniz zamanın kıymetini bilin. En güzel şekilde zamanını geçirmeye çalışın. Öldükten sonra boşlukları hemen hissediliyor bu sabah uyandım, yanımda yoktu canım kızım. Her sabah beni okula gitmem için o uyandırırdı. Engeli vardı miyavlayamıyordu sadece çok acıktığı zaman çok içten bi sesle miyavlardı. Çok özlüyor insan. Ölmeden bikaç dakika önce iç çekerek gitti. Hem o haline, hem özlediğim için çok üzülüyorum. Dostunuz sağken değerini bilin.

Zeke
Zeke

118626

Başınız sağolsun..Çok üzücü gerçekten..

firat1
firat1

213

Sağolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 738 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79753 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR