Hangi Manayı Kullanmalıyız En Yüksek Fiyatlı Mamayı Rahatlıkla Alırım

123ela123
123ela123

260 Puan

Anket

Orijen
(10 oy)
Acana
(3 oy)
Brit
(2 oy)
Proplan
(1 oy)
Toplam (16 oy)

Hayranını en kaliteli mamayla beslemek istiyorum

9 CEVAP

hayvansever_
hayvansever_

118851

En kaliteli mama en iyi mama değildir acana ve orijin uzun süredir gözümden düştü bence nd almanız daha doğru olur ve ankette nd olmaması ama proplan olması tuhaf olmuş

hayvansever_
hayvansever_

118851

en pahalı* ( ve kesinlikle bu kediye göre değişir

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Maddi sorun yoksa orijen almanızı tavsiye ederim

Sselin1
Sselin1

122024

En kaliteli mama kediden kediye değişir. Mesela scotish fold, iran kedisi gibi cinslere böbrek hastaliklarina yatkin olduklari icin orijen, n&d tahilsiz gibi mamalar agir gelebilir. Veya hassas yapili alerjen bir kediye de yüksek et ve protein iceren mamalar agir gelir. Ama genel olarak orijen, acana, n&d, n&d düşük tahilli, naturea, instinct ,brit care temiz icerikli kaliteli mamalardir.

Hasant92
Hasant92

238

Barf , mamadan daha etkili gibi

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Maddi imkanınız varsa arkadasında dediği gibi barf besleyebilirsiniz, çiğ beslenme tercih etmek istemiyorsanız pişmiş ev yapımı mama yapabilirsiniz gerekli besin takviyelerini de ekleyerek,emin olun bu iki yöntem en iyi kuru mamadan bile daha iyidir.

TATA4242
TATA4242

118617

Çiğ beslenmeyi daha önce övmüştüm ama ev şartlarında gerekli olan çiğ etdeki kontrolü,teknolojik açıdan yetersizlikden ve kapsamlı bilgi sahibi olmamamız açısından kabul etmiyorum.Ülkemizde kediler ve köpekler için üretilmiş dondurulmuş gıda olmadığından,evde gerekli şartların tümü karşılanamaz.Bu sebeple özellikle Orijen Acana ve İnstinct markalarını öneririm.Orijen gereğinden fazla pahalı geliyorsa,İnstinct ona en yakın olan ve fiyat olarak daha uygun olduğundan gine tavsiyemdir.Nd prime %20 veya daha çok düşük karbonhidrat içeren mamaları olduğundan başka bir önerimdir.İyi mama lakin Ndyi her kedi sevmez hatta çoğu sevmez,diğer markalarda"çoğu"kalıbını kullanmak pek doğru olmaz.Bu yüzden damak keyfine düşkün bir kediniz var ise İnstinct Wildfield Acana ve Orijen tercihim.Yok benim kedim mama ayırmaz derseniz,Nd prime markasınıda bu markalar arasına sokabiliriz.

BalliBadem
BalliBadem

121963

Orjen ve acana güzel ama ev kedilerine ağır geliyor birde tahılsızlar kalp büyümesi yapıyormuş en iyisi az tahıllı mamalar nd düşük tahıllı deneyin memnun kalırsanız devam edin derim bide haftada en az 3 (yarım paket 50 gr mümkünse günlük) kez yaş mama yesin ya evde yapın yada kaliteli bi marka seçin derim

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Maddi imkanınız o kadar iyiyse kuru mama yerine barf beslenme veya pişmiş ev yapımı mamalar oneririm

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 851 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR