Kedilere Dokunulmamalımı?

Sevgiii06
Sevgiii06

271 Puan

Bu hafta 3 aylık cins bi kedi sahiplendim. İlk kedim olduğu için üzerine fazla düşüyorum seviyorum kucağımda gezdiriyorum vesaire.. Şuan veterinerlik okuyan arkadaşımsa sürekli söyleniyor kediyi o kadar tutma o kadar elleme kucağına alma sevme gibi.. Ancak kedim mutsuz görünmüyor hatta bazen kendi gelip çıkıyor kucağıma.. Bu konuda sıkıntı yaşayanlar varmı, gerçekten kediye çok dokunmak kötü bişeymi?

8 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Belki kediyi sıkıp bunaltacağınızı düşündüğü icin öyle söylüyordur. Normalde kediler fazla ilgiyi kucakta taşınmayı sevmez çünkü. Ama kediniz bu durumdan memnunsa keyfini çıkarın bence büyüdükçe uzaklaşıyorlar çünkü.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

1.5 aya kadar cok kucukler ve hassaslar, o zamanlar dokunulmamali, ozellikle cocuklarin eline verilmemeli. Ama sonrasinda kedi kaçmiyosa sorun yok. Sevdirmek istedigi surece sevebilirsiniz

hayvansever_
hayvansever_

118851

Ben kedimi sahiplendiğim de de 3 aylıktı bizimde evde herkes kucağında gezdirdi şuan 8 ayını dolduruyor hiç sıkıntısını görmedim ama şımarık bir oğluşumuz oldu sadece. :)

hayvansever_
hayvansever_

118851

ama şunu söyliyim ben bazen istemesede sevmek için kucağımda tutuyordum siz onu yapmayın.

Sselin1
Sselin1

122024

Kusura bakmayin ama veterinerlik okuyan arkadasınız bu meslegi sadece ekonomik kaygilardan dolayi tercih etmis ve hayvanlardan tiksiniyor. Kedim 3 bucuk yasinda agzini burnunu suratini bazen dayanamayip patilerinin altini bile öpüyorum. Baska bir kediyi bu kadar fazla öpemem ama insan evladindan tiksinmiyor işte mis gibi de kokar benim kedim herkesin kedisi gibi.:) yani bana bir sey olmadiysa size hic olmaz :)

BalliBadem
BalliBadem

121963

Bizimkide yavruyken hep kucağımdaydı şimdi eskisi kadar gelmiyo ama bi zararını görmedim ben

behcetaydinelli
behcetaydinelli

106554

Veterinerlik okuyan arkadaşınız hangi sebepten dolayı söylüyor bunları? Onun bildiği bu konudaki zarar neymiş?

Sevgiii06
Sevgiii06

271

Arkadaşım bunun kediye ve bana zarar vereceğini söylüyor, iç dış parazitlerini yaptırdığım halde.. Ama ne kedimde ne de kendimde bir sorunla karşılaşmadım açıkçası...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR