Arkadaşlar Fikir Verir Misiniz?

Bahar_gny
Bahar_gny

237 Puan

Yaklaşık 2 sene önce dişi kedim erkek bir kedi doğurdu. Doğurduktan sonra gençlik hastalığından dolayı öldü. Erkek kediyi evde kendi çocuğum gibi büyüttüm. Şu an 2 yaşında. Sitede oturuyoruz. Ve şu 2 senedir hep kendi sabahları çıkıp akşam geliyordu. Ama 3 haftadır gidip kendim bulup getiriyorum. Bazı geceler bulamadığım bile oluyor. Bu gece de o gecelerden biri. Artık kendi isteğiyle gelmiyor. Ben getirince sürekli kapıda miyavlayıp çıkmak istiyor. Ben artık beni unuttuğunu ve istemediğini düşünerek çok üzülüyorum. Nebulang cinsi ne yapacağını kestiremiyorum artık. Sizce ne yapmalıyım? Dışar hayatını benimsemiş olabilir mi? Artık eve getirmemeli miyim?

7 CEVAP

lwb
lwb

120674

Dışarıda onu bekleyen çok fazla tehlike var bu yüzden sürekli dışarıda yaşaması büyük bir hayati tehlike hatta gidip gelmesi bile hayati tehlike oluşturuyor onun için,dışarı tabi ki de kalmamalı, özellikle bu soğuk havalarda.
Eve aldıktan sonra onu geri salmayın, dikkatini oynayacağı oyuncaklara (içinde catnip bulunan oyuncaklar iyi olur),ödül mamalarına verin, imkanınız varsa yanına bir kedi daha sahiplenseniz vakit geçirebileceği iyi olur belli ki evde sıkılıyor.
Evinizde ona zaman geçirebileceği özel ve yüksek alanlar oluşturabilirsiniz

lwb
lwb

120674

Camlara ve balkonunuza kedi filesi taktıktan sonra dışarıyı oralardan izlemesine izin verebilirsiniz

Evde bakıyorsanız evde yaşayan kedilerin refleksleri dışarıda yaşayan kedilere göre daha zayıf oluyor tehlikeden ne kadar kaçmak istesem kacamadığı zamanlar olabilir. Bu yüzden kedinin dışarı salmayın üzülen siz olursunuz.kediler özgürlüğüne düşkündür ona evin içinde özgürce oyun oynaya bileceği enerjisini atabileceği alanlar yaratın.

lwb
lwb

120674

Kısırlaştırdınız mı?
Kısır değilse bu davranışları çok normal

Bahar_gny
Bahar_gny

237

Düzeltme ; cinsi nebelung

Bahar_gny
Bahar_gny

237

Kısırlaştırdık

Kedilerin yüksek yerleri sevdiğini unutmayın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 422 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR