Arkadaşlar Mı Düşmanlar Mı?

Digol
Digol

1556 Puan

Benim kedim karşı komşumun kedisiyle arkadaşlar mı yoksa düşmanlar mı anlayamadım. Komşudan bir şey istemek için gittiğimde apartman koridorunda hemen buluşup önce koklaşıyolar sonra benimki onu dövüyo. Bu gün komşum için kapıyı açtığım anda onların kedisi bizim eve girdi ve aynı şeyleri yaptılar. Kapıyı kapattığımızda ise onların kedisi ağlamaya başlıyor bizimkinin morali bozuluyor. Kısaca birbirlerini seven ama didişen bir çift gibiler.

2 CEVAP

S_K_Z
S_K_Z

719

Muhtemelen arkadaşlardır oyun oynuyor olabilirler birbirlerine çok zararları yoksa onları sık sık bir araya getirin veya onla oyun oynaya bilirsiniz ama onla oynıyamıyorum işlerim var diyorsanız durumunuz varsa ona bir arkadaş sahiplene bilirsiniz (ee kediler değişik hayvanlar

Asphodelll
Asphodelll

795

Kavgaları veya oyunları sırasında ses çıkıyor mu? Birbirlerinin boyunlarını zarar verecek derecede ısırıyorlar mı? bunlara dikkat edin. Onun haricinde oyun oynadıklarını düşünseniz bile iki kedinin de tırnaklarının kesilmiş olmasına dikkat edin. Oyun bile olsa geri dönüşü olmayacak zarar görebilirler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 288 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR