Arkadaş Bulma Sorunu

Zuzumm
Zuzumm

800 Puan

Merhabalar 8 aylık king charles sahibiyim. Problemim şu ki köpeğimi sosyalleştiremiyorum daha doğrusu yaşıtı veya cinsi oynayabileceği bir arkadaş bulamıyorum. Ben kendim elimden geldiğince oynuyorum ama bir an önce bir köpeklede oynamasını istiyorum zira gördüğü bütün köpeklerle heyecanlı bir şekilde oynamak istiyor tabi herkes bizimki gibi değil. Kimlerle oynar ne yapar hiç bilmiyorum varsa Bahçeşehir taraflarında bu yaş grubu ya da bu cins tanışmak isterim . Sevgilermle

5 CEVAP

izzy
izzy

11296

Aynı cins pete sahibim. ..
Benim oğlum da küçük ırklarla pek ulaşamıyor mastiff, pitbull,dogo, golden, rod.gibi ırktan arkadaşları var cavalier olması sart degil yani ...bu arada tuvalet eğitimini tamamlayabildiniz mi ?

Zuzumm
Zuzumm

800

bizimki okadar heyecanlı davranıyor ki onlar hemen kendini savunmaya alıyorlar oynamak istediklerinde ise sert oynadıkları için bizimki oynamak istemiyor kısır döngüdeyiz:) tuvalet eğitiminde pedine yapması gerektiğini iyi öğrendi dışarıya çıkardığımda yapıyor ancak tam anlamıyla pedi kaldırıp dışarıya alıştırmadım bu konuyla ilgili öneriniz varmı?

izzy
izzy

11296

Elbette.....
Ama biraz sabir gerektirir gunde 6 & 7 kere indirin cisini kakasını yapinca ödül mamasi verin 2.hafta 5 e dusurun 4.hafta 3 e ....ben 3 kere indiriyorum şuan benimkini ped gazete fln hic alistiramadim damlalar bile aldim bu formül en kesin olani ilk zamanlar biz 8 10 kere indirdik 3 hafta sürmeden tuvalet eğitimi tamamlandi suan 2.5 yaşında şükür sorun yok .....
Diğer köpeklerle yine mesafeli oynatin bu cinsler oyuncak gibi hemen zarar görebiliyor umarim kalça çıkığı fln yoktur sizinkinde onun heycanini severim ben :) bazıları öyle oluyor benimki tam ağır abi :)

Zuzumm
Zuzumm

800

Çalıştığım için bu söylediğinizi şuanda yapamam ancak tatil sürecinde halledeceğim önerileriniz için teşekkür ederimmm :))

izzy
izzy

11296

rica ederim mutlu günler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1083 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR