Anne Kedi Ve Yavru Kedi

Hayrullah19
Hayrullah19

2466 Puan

yaklaşık 5 aylık yavru kedim ara sıra annesinin arka tarafını (poposunu) yalıyor anne kedide bazen onun arkasını yalıyor ve bunlar çiftleşecek diye korkuyorum. sokakta yaşıyorlardı her gün yavru kediyi evime alıyorum ama anne kediyi almıyorum geceleri sokakta kalıyorlar (evdeki nedenlerden dolayı hem zaten sokakta yaşıyorlardı) sizce onlar çiftleşirmi. sokak hayvanı oldukları için kısırlaştıramam

6 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Bu sorunuzun cevabı : olabilir de olmayabilir de. Onlar Anne-Oğul veya kardeş bilmezler ve birlikte olurlar ama 5 aylık erkek kedi hamile bırakamaz.
Erkek 10 aylık olunca belediyeden kısırlaştırılmasını talep edin.
Yavrudan değil diğer yetişkin erkeklerden korkun ve Anne kediyi derhal kısırlaştırın yoksa kısa zamanda tekrar hamile kalabilir.

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Kedinin hamile kalip yeni bebekler yapmasini neden bekliyorsunuz acaba belediyede ucretsiz diyorlar gidin kisirlastirin elinize mi yapisacak?

yarengenc
yarengenc

974

sokak hayvanlarini belediyenin veteriner kliniklerinde ucretsiz kisirlastirtabiliyorsunuz

Hayrullah19
Hayrullah19

2466

@yarengenc demek istediğim ikisi mart gelince çiftleşirmi

Hayrullah19
Hayrullah19

2466

@LadyAndCat sağol ama zaten bunlar sokak hayvanı ben üşümesinler diye eve alıyordum hem anne kedi çoğunlukla dışarıda olmayı seviyor ve ben onun hamile kalıp yeni bebekler yapmasını brkliyordum o yüzden kısırlaştıramam. Cevabınız benim sorumun cevabı oldu teşekkürler

sevcan_yener
sevcan_yener

1189

Siz neyi araştırıyosunuz anlamadım ama yavru çiftleşmek için çok küçük. Popo yalama bir çiftleşme ritüeli değildir. Ayrıca şu mart efsanesini de kıralım artık. Kızgınlık dönemi ırk cinsiyet yaş beslenme şekli hava sıcaklığı vb. etkenlere göre değişir. Dişi bir ev kedisi yılda iki kez hamile kalabilir ve bu mart ayında olmak zorunda değildir. Anne sokakta yaşıyorsa ÜCRETSİZ olarak belediyeye bağlı bir hayvan sağlığı merkezinde kısırlaştırmasını yaptırın lütfen. Tekrar doğum yapmasını istiyo olabilirsiniz ama yavruların hepsini ve dahi anneyi yuvalandıramayacaksanız bir an önce KISIRLAŞTIRIN. Kedi hamileliği ortalama 65 gün sürer. Sokak kedisiyle birden fazla erkekle çiftleşip bir batında farklı kedilerden 9 yavruya kadar doğurabilir. Sokakta doğan yavruların çoğu bir yaşını bile göremiyor. Kötü şartlarda geçirilen her hamilelik anneye yük sağlığına zarar. Lütfen çile çekmesine izin vermeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 408 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR